×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
3 Breinen, hùh, hoe dat dan?

3 Breinen, hùh, hoe dat dan?


Ja zeker 3 breinen

Heb jij al enig idee, welke 3 dit dan kunnen zijn? Ik ga je verrassen, in mijn blogvertel ik erover. 

Prachtige ervaringen 

Afgelopen week heb ik weer de geweldigste inzichten mogen krijgen tijdens de processen die ik met mijzelf aangegaan ben. Zelf vind ik het zo ontzettend fijn om mijzelf steeds weer uit te dagen een stap verder te gaan dan ik tot nu toe deed. Het geeft me inzichten, leert me hoe ik in het leven sta maar laat me zeker ook zien waar ik nog moeite mee heb. Zo ervaar ik mijn leven als een grootfeest, waarin ik altijd ook als het feest even geen hoogtepunten kent probeer te blijven bij wie ik ben. Ik probeer ten alle tijden de verbinding met mijzelf te houden zodat ik als #stralendlichtinverbinding van binnenuit naar buiten kan schijnen. Hoe is dat bij jou, lukt het jou al om in verbinding te blijven op alle momenten? 

Meer inzichten, meer helderheid en meer structuur

Dat al mijn onderzoek en de zelfreflectie die ik doe effect heeft is voor mij wel duidelijk en dat het ook binnen mijn bedrijf zijn werk doet wordt ook steeds duidelijker. Er begint zich met alle kennis die ik heb en de verbanden die ik nu steeds helderder ga zien een prachtige structuur vorm te geven. Dit zorgt ervoor dat het duidelijker en duidelijker wordt welke stappen ik eerst mag nemen om daarna langzaam maar zeker beetje bij beetje verder te groeien. Wil je weten wat er zich te komende tijd allemaal gaat ontvouwen blijf mij dat volgen en laat je verassen.

P.s. delen stel ik zeer op prijs.

Veel leesplezier en lieve groet, Ditte 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!