Diagnose Burn-out, wat nu?

Diagnose Burn-out, wat nu?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Diagnose Burn-out, wat nu?

Een blog over hoe ik mijn burn-out overwon en er stabieler uit vandaan kwam, keuzes leerde maken die voor mij belangrijk zijn en niet voor de ander.

klik op de link boven aan deze tekst om mijn volledige blog te lezen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goedemorgen, ik heb je verhaal zojuist gelezen. Wat dapper om te delen. Ik zelf zit er ook in en heb er gister zelfs nog over geblogt. Heel sterk vind ik de stappen die je ondernomen hebt! Bedankt voor het delen.. en sterkte!
| 07:54 |
Hallo Rolanguage,

Dank je voor je feedback. Ik wil je heel veel sterkte wensen in de stappen die je nog mag zetten om uit je burn-out te komen. Het is een lange weg dat weet ik uit ervaring. Maar ik weet ook dat het je heel erg veel mooie inzichten kan gaan geven en je de groei kan brengen die je nodig hebt om weer blij en gelukkig in jouw leven te kunnen staan. Heel veel sterkte.
| 15:23 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen