×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Diagnose Burn-out, wat nu?

Diagnose Burn-out, wat nu?


Diagnose Burn-out, wat nu?

Een blog over hoe ik mijn burn-out overwon en er stabieler uit vandaan kwam, keuzes leerde maken die voor mij belangrijk zijn en niet voor de ander.

klik op de link boven aan deze tekst om mijn volledige blog te lezen.
Rolanguage
Goedemorgen, ik heb je verhaal zojuist gelezen. Wat dapper om te delen. Ik zelf zit er ook in en heb er gister zelfs nog over geblogt. Heel sterk vind ik de stappen die je ondernomen hebt! Bedankt voor het delen.. en sterkte!
14-07-2017 07:54
14-07-2017 07:54 • 1 reactie • Reageer
Ditte Pelser
Hallo Rolanguage, Dank je voor je feedback. Ik wil je heel veel sterkte wensen in de stappen die je nog mag zetten om uit je burn-out te komen. Het is een lange weg dat weet ik uit ervaring. Maar ik weet ook dat het je heel erg veel mooie inzichten kan gaan geven en je de groei kan brengen die je nodig hebt om weer blij en gelukkig in jouw leven te kunnen staan. Heel veel sterkte.
14-07-2017 15:23
14-07-2017 15:23 • Reageer