×

Yoors


Inloggen
×

YoorsDromen, opdracht en weerstand

Dromen, opdracht en weerstand


Dromen, doe maar normaal dan doe je gek genoeg, dat is wat ik thuis met regelmaat van de klok te horen kreeg. Dromen zijn niet waar en komen niet uit. Maar wat nou als je je dromen wel kunt laten uitkomen. Juist dat is zo leuk aan dromen. Het geeftjerichting en de driveom door te gaan. Natuurlijk gaat je droom leven en er midden staan niet altijd vanzelf. Als jij midden in jouw eigen droom staat kan het zomaar eens gebeuren dat je wel heel gek wordt aangekeken door je omgeving of dat er allemaal mensen allerlei oordelen over hebben. Is dat dan erg? Trek jij je er iets van aan en laat jij je dan zo beïnvloeden dat je je droom laat varen.

Als je dat doet dan verlies je de weg naar je hart en raak je uit balans. Ja dan ga je doen waarvan de ander vindt dat het goed is voor jou maar laat dat er nou net voor zorgen dat je niet goed in je vel komt te zitten, dat je vermoeid raakt en niet met passie jouw leven kunt leven. Kortom je wordt er niet gelukkig van als je besluit je droom vaarwel te zeggen.

Helemaal en volledig je droom leven dat lukt meestal niet in een keer, daarvoor maak je stapje voor stapje de beweging in de richting van jouw droom en laat je je niet afleiden door alles wat je tegenkomt onderweg. Soms is het nodig een omweg te maken maar altijd beweeg je richting jouw doel.

Er is een lange tijd geweest dat ook ik mijn droom heb laten varen met alle gevolgen van dien. Sinds ik met energie ben gaan werken heb ik ontdekt dat het wel mogelijk is om mijn droom te leven. Het werken met energie heeft mij met beide benen op de grond gezet, ik zweef niet meer. Het heeft voor mij de kanalen van de aardse energie geopend zodat ik nu in verbinding kan zijn met het aardse en het kosmische en juist die balans zorgt ervoor dat ik kan stralen als een STRALENDLICHTINVERBINDING.

Ben je al een beetje nieuwsgierig geworden naar wat ik deze week allemaal te vertellen heb? lees dan maar gauw verder in mijn blog.

P.s. het delen van dit schrijven en mijn blog zou ik heel fijn vinden.