Help een kruispunt

Help een kruispunt


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik weet niet waarheen 

Heb jij wel eens ervaren dat je op een punt in je leven was waarbij je niet meer wist of je nu vooruit, achteruit of de hoek om wilde of kon gaan? Dat kan natuurlijk bij iedereen gebeuren. je leeft je leven en ineens wordt er keihard op de rem getrapt.  

 Zelf bepalen wat je wilt 

Hoe is dat voor jou, kon en kun jij helemaal zelf bepalen hoe je wilt zijn en wat je wilt doen? Voor mij gold lange tijd dat ik mijn keuzes niet bewust maakte en eigenlijk maar deed wat er vanuit de omgeving van mij verwacht werd, ongacht of dit nu wel of niet uitgesproken werd. Eigenlijk maakte ik mijn keuzes gebaseerd op angst.   

De verbinding verloren 

Doordat ik mijn keuzes liet afhangen van wat anderen goed voor mij vonden raakte ik steeds verder en verder de verbinding met mijzelf kwijt. Met als gevolg een burn-out. Kiezen vanuit een diep bewustzijn Tegenwoordig als ik op een kruispunt sta dan vraag ik aan mijzelf welke richting ik graag op wil. En bepaal ik op basis van wat voor mij het beste voelt welke richting ik op ga. Mijn omgeving is het daar echt niet altijd mee eens, maar als ik anders kies dan merk ik al snel dat ik energie aan het verspillen ben en er niet vrolijk van wordt. Dus als ik goed naar mijzelf blijf luisteren kan ik een #stralendlichtinverbinding blijven en sta ik stressvrij, sterk en daadkrachtig in mijn leven, daardoor kan ik mijn missie het licht verspreiden heel gemakkelijk uitvoeren. 

 P.s. delen stel ik zeer op prijs. 

 Veel leesplezier en lieve groet, Ditte

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heb jouw e-book aangevraagd en intussen ook al jouw blogs gelezen en mezelf op volgen gezet. Veel geluk en succes hier bij Yoors.
| 12:54 |
Dank je voor je interesse Mieke. Ik hoop dat je er voor jezelf veel uit kunt halen uit alle dingen die ik schrijf. Heel veel plezier en liefde voor jou
| 13:25 |
Ik denk dat iedereen wel een op een kruispunt beland, ik heb je post gedeeld op pinterest, je ebook heb ik niet gedownload jammer dat je bij zoveel gratis dingen toch altijd ergens aan vast zit in dit geval een nieuwsbrief en mijn mail box loopt al over dus nee dank je! Heel veel succes!
| 08:17 |
Hoi Attic,

Ik snap je reactie, als je het wel leuk vind om mijn e-book te lezen. Dan kun je hem downloaden en daarna je aanmelding weer ongedaan maken, dan hoef je geen nieuwsbrief te ontvangen.
P.s. je mag mij ook een mail sturen na je download dan verwijder ik je e-mail adres uit de downloadlijst en ontvang je ook geen nieuwsbrief.

Ik herken het ook hoor dat van een mailbox die overloopt.
En toch lijkt dit wel de manier te zijn om mensen te bereiken en kennis te kunnen blijven delen.

Wat ontzettend lief dat je mijn post hebt gedeeld, daar wordt ik heel blij van.

Lieve groet,
Ditte
| 14:17 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen