×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
het kado dat je niet wilt en wel krijgt

het kado dat je niet wilt en wel krijgt


Wat heb ik toch een gaaf werk zulke prachtige feedback als ik van mijn klanten krijg. Super trots ben ik daarop. Een van de dingen die ik mee kreeg.

Je bent zo'n goede luisteraar en weet ontzettend goed door te vragen op diverse manieren om de juiste antwoorden boven tafel te krijgen.

Zo blij als ik ben durfde ik dit vanmorgen toch niet te delen bij mijn medestudenten. Ik kreeg een cadeau gepresenteerd dat ik eigenlijk liever niet  wilde hebben maar zoals vaak met cadeau's, je krijgt ze van het leven aangereikt op de momenten dat je ze het minste verwacht.

Ik besloot mijn blijheid en trots niet te delen met de groep. Er overviel mij een schaamte en allemaal oordelen uit mijn jeugd kwamen naar boven. Ik hoorde letterlijk de stem van mijn vader in mijn hoofd die mij vertelde normaal te doen en dat het helemaal niet bijzonder is. Ik moet maar even niet zo hoog van de toren blazen, wie denk je wel dat je bent, je bent echt niet meer of beter dan een ander. Allemaal oude en ingesleten  oordelen kwamen ineens naar boven.

Het gevolg was dat ik hier tijdens de verdere les mee geconfronteerd  werd, ik had behoorlijk wat werk te doen en heel veel mijzelf hierin aan te kijken, te erkennen dat ik deze overtuigingen heb, te accepteren dat ze er zijn en te onderzoeken wat ze met mij doen en mij vertellen.

Wow dat wat een les readen mocht zijn werd een les zelf reflectie en onderzoek om mijzelf en mijn gevoelens weer te vinden. Ik mocht echt even aandacht besteden om vanuit mijn hoofd weer in mijn lichaam te komen.

Nog zo'n cadeautje maar nu een leuk cadeautje, dat is mijn blog die ik vandaag nog een keer plaats. Deze gaat over cadeautjes.

Healen, readen het zet zoveel in beweging en geeft zulke mooie inzichten. Wil jij ervaren wat een healing voor jou kan doen dan heb ik in april en mei een prachtige actie. 50% korting op een healing van 1 uur je betaalt dan maar €30,--

Heel veel lees plezier
Lieve groetjes,
Ditte.

P.s. delen van mijn post en mijn blog zou ik heel  fijn vinden.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
wakeupkitty
Ja cadeautjes altijd weer moeilijk maar... er is niets mis met blij en trots op jezelf zijn en als anderen dat dan ook vinden helemaal mooi
24-04-2018 13:45
24-04-2018 13:45
FrutselenindeMarge
sommige kadootjes geef ik ook liever terug(ik snap niet goed waarom sommige stukken dichtgedrukt staan)
23-04-2018 19:31
23-04-2018 19:31
Ingrid Tips en meer
Ik dacht hetzelfde als Marjolein...
23-04-2018 17:40
23-04-2018 17:40
Soberana
'... de stem van mijn vader in mijn hoofd die mij vertelde normaal te doen en dat het helemaal niet bijzonder is. Ik moet maar even niet zo hoog van de toren blazen, wie denk je wel dat je bent, je bent echt niet meer of beter dan een ander' Het onverdunde-azijn-calvinisme druipt van een dergelijke uitspraak af. Daar zou ik ook moedeloos van worden.
23-04-2018 15:07
23-04-2018 15:07
Marjolein
de boodschap van je blog gaat voor mij een beetje verloren door het gebrek aan leestekens, veel woorden die aan elkaar zijn geschreven (geconfronteerdwerd en nietwilde o.a.) en de taalfouten (je betaalt dan maar ... ipv je betaald...) Eigenlijk weet ik dus nog niet wat ik gelezen heb. 
23-04-2018 13:31
23-04-2018 13:31