×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Hmm, jammie pompoen

Hmm, jammie pompoen


Een uit de oude doos vandaag, gewoon omdat pompoen super lekker is en je het nu nog volop kunt eten.

Gisteren aten wij pompoensoep, vandaag deel ik deze variant.

Veel leesplezier van een #stralendlichtinverbinding

Lieve groet,

Ditte

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
jolandemooij
Wat een leuk recept! Heb nog wel een vraagje. Ik neem aan dat je de zaden en draden er wel eerst uithaalt voor de pompoen op de kop in de oven gaat en hoelang gaat hij er dan in?
25-03-2018 15:00
25-03-2018 15:00 • 1 reactie • Reageer
Ditte Pelser
Hoi Jolande, Wat goed dat je dit vraagt. Voor mij zo logisch dat ik het gewoon vergeet erin te zetten. Ja ik haal eerst de zaden en draden eruit. Dan zet ik de pompoen op zijn kop in de oven en ga de vulling voorbereiden en bakken. Als dat klaar is haal ik de pompoen uit de oven en vul hem. Dan is hij vast een beetje voor gegaard. Daarna nog 20 minuten ongeveer, beetje afhankelijk van hoe groot je pompoen is. Zelf kijk en probeer ik tussentijds meestal even of het schilletje al zacht is. Lieve groet, Ditte
25-03-2018 20:47
25-03-2018 20:47 • 1 reactie • Reageer