×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Ik, zeker van mijzelf, nou echt niet

Ik, zeker van mijzelf, nou echt niet


Twijfel, twijfel. 

Soms kan ik zo twijfelen over wat ik wil, hoe ik het wil of ik dat waar ik blij van wordt wel echt aandurf. Ja soms is het gewoon ontzettendmoeilijk om keuzes te maken die goed voor je zijn. Soms hebben de keuzes die je wilt maken zulke verstrekkendegevolgen dat je daar echt eerst wel 10 keer over nadenkt

Soms moet je afscheidnemen van die gene die je eigenlijk toch heel dierbaar zijn, gewoon omdat ze niet meer in je leven passen of omdat de verschillen te groot zijn geworden en je elkaar niet meer kunt bereiken. Dat maakt niet meteen dat de liefde en genegenheid die je ooit gevoeld hebt verdwenen is. Je weet dan dat als je besluit voor jezelf te kiezen dat er een rouw proces volgt. 

Het leven zit vol verrassingen en uitdagingen, ons pad loopt niet vlak en recht maa gaat met hobbels en dalen en ook kom je regelmatig kruispunten tegen die je soms gewoon zonder al te veel moeite kunt passeren maar soms geeft een kruispunt zo ontzettend veel mogelijkheden en tegelijktijd onzekerheden die dan overwonnen mogen worden. 

Durf ik wel, wil ik wel? Ja ik wil. De uitdaging aangaan, dat is wat het leven mij vraagt.                                                            Keuzes maken, soms zo ontzettend moeilijk, maar o zo nodig.

Heb jij ook wel eens last van keuzestress en twijfel of je het wel goed doet, of je wel de goede richting op gaat?    Laat het mij dan weten, samen kunnen we onderzoeken waar jouw keuzestress vandaan komt en dan kun je zelfbeslissen wat te doen. 

Lieve groetjes,                                                                                                                                                                                                                            Ditte

P.s. het delen van deze post en mijn blogvind ik heel lief.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Loes van Essen
Wat dapper om door te zetten
29-04-2018 08:25
29-04-2018 08:25 • 1 reactie • Reageer
Ditte Pelser
❤️ dank je wel.
01-05-2018 09:58
01-05-2018 09:58 • Reageer