Leven vanuit kernwaarden

Leven vanuit kernwaarden


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn blog van deze week gaat over kernwaarden.

Kernwaarden zijn voor mij onlosmakelijkverbondenmet hoe ik leef, mijn leven inricht en wat ik belangrijk vind in mijn leven. 

Ook heb ik een paar weken terug trots als een pauw mijn certificaat als healer in ontvangst mogen nemen, dit deed wel wat met mij, ook dat heeft te maken met mijn kernwaarden. 

Wil jij lezen hoe ik mijn kernwaarden ontdekte en wat deze voor mij betekenen dan nodig ik je uit om mijn blog van deze week te lezen. 

Omdat ik mijzelf nu officieel healer mag noemen heb ik een grandioos aanbod voor de komende maanden, dat vind je hier in dit bericht. 

Het delen van mijn blog zou ik heel fijn vinden.

Lieve groet, Ditte

Yes, geslaagd.

Omdat ik een paar weken terug geslaagd ben voor mijn healing opleiding is het vanaf nu ook mogelijk om een healing te boeken bij mij in de praktijk. Natuurlijk laat ik dit heugelijke moment niet zomaar voorbij gaan. 

Hoe werkt een healing?

Mijn ervaring is dat je tijdens een healing tot een diepe ontspanning komt en je inzichten krijgt over dingen die op dit moment in jouw leven belangrijk zijn.

Als healer werk ik met energie, waardoor het mogelijk is blokkades op te heffen en er zo voor te zorgen dat de energie beter gaat stromen in je lichaam. Je lichaam krijgt hierdoor de mogelijkheid zijn zelfgenezendvermogen te optimaliseren. Tijdens een healing hoef je niets anders te doen dan te zitten, te onstpannen en te ervaren. Na de healing is er altijd een moment om jouw ervaring te delen als je dit wilt.

Aanbod

Omdat ik een prachtig papiertje rijker ben heb ik nu een grandioze actie. Als je in de maanden april of mei een healingsessie van 1 uur boekt krijg je deze niet voor €60,00 maar voor €30,00. Dus wil jij ervaren wat een healing voor jou kan doen boek dan snel want vol is vol.

Jouw healingsessie boeken kun je doen door mij te bellen op 06 23 77 13 17 of een e-mail sturen naar info@zo-jezelf.nl, we maken dan een afspraak voor een persoonlijke healing.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat fijn dat je je medemens kunt helpen.❤️
| 05:38 |
Dank je wel, ik doe het graag en wordt er ook altijd heel blij van.
| 10:16 |
Het is zo zalig om healing te krijgen!! 😍
| 17:10 |
Zeker weten.

Kan er bijna geen genoeg van krijgen. hihi
| 10:15 |
IK heb een reiki 2de graad. Heel leuk om te doen
| 17:09 |
Wat heerlijk en zo fijn om mee te werken.

Reiki was in mijn spirituele leven het eerste dat op mijn pad kwam. Het is voor mij de start geweest van een onbewust naar een bewust leven. Ik heb ook mijn 1e en 2e graad gehaald. 
| 10:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen