Liefde van binnenuit.

Liefde van binnenuit.


Reageren vanuit liefde

Hoe reageert jouw systeem als iemand in zijn boosheid blijft hangen en dit op jou projecteert? Zelf wordt ik daar heel onzeker van, ik heb dan de neiging de onderste steen boven te halen en tot op het bot uit te kauwen wat er gebeurt is en waar het anders kon. Ook merk ik dat ik op enig moment de betreffende persoon ga ontlopen en dan maar liever uit de weg ga om de irritatie zo te verminderen.


Hoofd

Mijn hoofd is een ster in het bedenken van verhalen en het nog veel erger maken dan de situatie is, waardoor ik nog onzekerder wordt en bijna vanuit een automatisme mijn gedrag ga aanpassen naar hoe ik denk dat de ander dat graag ziet. Ben je je bewust van jouw reactie in een dergelijke situatie?


Hoofd, hart en verbinden

Door in mijn hoofd te zitten kan ik niet meer bij dat wat mijn hart graag wil en dat is liefde en licht verspreiden ik kom dan in weerstand en reageer vaak boos terug, tot het moment dat ik het inzicht krijg dat dit niet is zoals ik ben. Dan kan in ik de verbinding met mijzelf weer maken en doen wat ik het liefste doe. Als #stralendlichtinverbinding mijn licht en liefde verspreiden, de boosheid omdraaien en liefde terug zenden.


Mijn inzichten en de oplossing

In mijn blog van deze week schrijf ik over hoe ik om ga met dit soort situaties en hoe ik voor mijzelf de oplossing gevonden heb om hiermee om te gaan. Wil je verder lezen gebruik dan de link naar mijn blog en je komt meteen op de juiste plek terecht.


P.s. delen stel ik zeer op prijs.

Veel leesplezier en lieve groet,                                                                                                                                                                                    Ditte

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo herkenbaar, wat goed omschreven, ik ga vandaag ook je andere blogs lezen..
| 07:36 |
Hoi Ingeborg,

Wat een lieve reactie, dank je en wat leuk dat je mijn andere blogs gaat lezen.

Lieve groet,
Ditte
| 10:46 |

Boeken & Taal
Crushing It!
Crushing It!
Boeken & Taal
Kut kanker!
Kut kanker!
Boeken & Taal
Ben jij ook op mij?
Ben jij ook op mij?
Boeken & Taal
Laat me niet vallen
Laat me niet vallen
Boeken & Taal
Open ogen
Open ogen
Boeken & Taal
Ma
Ma
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden