×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Liefde van binnenuit.

Liefde van binnenuit.


Reageren vanuit liefde

Hoe reageert jouw systeem als iemand in zijn boosheid blijft hangen en dit op jou projecteert? Zelf wordt ik daar heel onzeker van, ik heb dan de neiging de onderste steen boven te halen en tot op het bot uit te kauwen wat er gebeurt is en waar het anders kon. Ook merk ik dat ik op enig moment de betreffende persoon ga ontlopen en dan maar liever uit de weg ga om de irritatie zo te verminderen.


Hoofd

Mijn hoofd is een ster in het bedenken van verhalen en het nog veel erger maken dan de situatie is, waardoor ik nog onzekerder wordt en bijna vanuit een automatisme mijn gedrag ga aanpassen naar hoe ik denk dat de ander dat graag ziet. Ben je je bewust van jouw reactie in een dergelijke situatie?


Hoofd, hart en verbinden

Door in mijn hoofd te zitten kan ik niet meer bij dat wat mijn hart graag wil en dat is liefde en licht verspreiden ik kom dan in weerstand en reageer vaak boos terug, tot het moment dat ik het inzicht krijg dat dit niet is zoals ik ben. Dan kan in ik de verbinding met mijzelf weer maken en doen wat ik het liefste doe. Als #stralendlichtinverbinding mijn licht en liefde verspreiden, de boosheid omdraaien en liefde terug zenden.


Mijn inzichten en de oplossing

In mijn blog van deze week schrijf ik over hoe ik om ga met dit soort situaties en hoe ik voor mijzelf de oplossing gevonden heb om hiermee om te gaan. Wil je verder lezen gebruik dan de link naar mijn blog en je komt meteen op de juiste plek terecht.


P.s. delen stel ik zeer op prijs.

Veel leesplezier en lieve groet,                                                                                                                                                                                    Ditte

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Karin van der Straaten
Mooi te zien, k herkent ook sterk..alleen werd ik nooit boos als er onterecht op mij wat werd afgeschoten, reageerde ik zoals je hierboven beschrijft veel denken en relativeren en zien het op te lossen- zelfs al had ik er geen debet aan...doen alsof nota bene voor de algemene rust en vrede..liet het veel te veel toe De laatste keer dat mij dit overkwam, blokkeerde mijn gevoel enorm en werd ik heel erg stil-zonderde mij af en o nee..ook dat voelde niet goed..maar wist dat ik nooit meer op de oude manier zou reageren..dan amar loslaten. Die paste niet meer in mijn leven thuis. Na die stilte kwam het licht weer in mij omhoog en kon ik de ander liefs zenden, maar zal deze niet meer nodig hebben in mijn leven Erken die mens en weet het juiste te waarderen, maar nee.. kies nu voor mijzelf meer en meer en om liefde te kunnen blijven..desondanks gestart met helen van mijn verleden
25-03-2018 13:06
25-03-2018 13:06 • 1 reactie • Reageer
Ditte Pelser
Karin, Wat prachtig liefdevolle reactie, zo mooi open en kwetsbaar. Dank je voor je openheid en dat je dit delen wilt. Lieve groet, Ditte
25-03-2018 20:44
25-03-2018 20:44 • 1 reactie • Reageer
Ingeborgenzwerm
Zo herkenbaar, wat goed omschreven, ik ga vandaag ook je andere blogs lezen..
15-02-2018 07:36
15-02-2018 07:36 • 1 reactie • Reageer
Ditte Pelser
Hoi Ingeborg, Wat een lieve reactie, dank je en wat leuk dat je mijn andere blogs gaat lezen. Lieve groet, Ditte
15-02-2018 10:46
15-02-2018 10:46 • Reageer