×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Mijn pad naar vrij zijn

Mijn pad naar vrij zijn


Vrij zijn
Vandaag gaat mijn blog over vrij zijn, echt vrij zijn, wat dat voor mij is, wat ik daarin tegenkom en hoe ik de oplossing vind voor mijzelf. 
Op mijn pad naar vrij zijn kom ik van alles tegen. Dit pad is lang niet altijd gemakkelijk te belopen. 

Angst
Soms verdwaal ik een beetje en dan is het mijn angst die de overhand neemt. Dan ga ik in gesprek met mijn angst en krijg ik de mooiste inzichten. Hoe ga jij met jouw angsten om?

In liefde ontvangen
Soms is het best heel lastig om in liefde te ontvangen merk ik. De cadeautjes liggen voor het oprapen, maar zie je ze wel. Cadeautjes vooral die, die niet zo leuk zijn en je eigenlijk liever niet ontvangt, die cadeautjes daar kun je het meeste uithalen, vooral als het je lukt om ze in liefde te ontvangen en uit te pakken.

Zelfliefde
Voor mij is liefde voor mijzelf, mezelf aankijken, mijn angsten onder ogen zien en ze blijven voelen. Voor mij is zelfliefde met zachtheid mijn angst benaderen en deze dat geven wat hij nodig heeft. Door op deze manier met mijn angst om te gaan kan ik als #stralendlichtinverbinding opstaan en verder gaan.

Eindelijk dat vel begeerde papiertje
Sinds kort heb ik mijn healing opleiding afgerond en mag ik mijzelf met trots healer noemen. Vanaf nu is het dus ook mogelijk om bij mij in de praktijk een healing te ontvangen. Heb je altijd al eens willen weten wat dit is of wat dit voor jou zou kunnen betekenen. Dan kun je contact met me opnemen door een mail te sturen naar info@zo-jezelf.nl of mij te bellen op nummer 06 23 77 13 17

P.s. het delen van dit schrijven en mijn blog zou ik heel fijn vinden.

Veel leesplezier en lieve groet,
Ditte

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Karin van der Straaten
Mijn angsten waren door de levensgeschiedenis terecht heftig en bij sommigen situaties stapte ik geestelijk uit De laatste jaren kijk ik ze dus stuk voor stuk aan en bedenk dan.. uit nieuwsgierigheid of de angst wel zo erg is als ooit dacht.
28-03-2018 15:17
28-03-2018 15:17