×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Nature Quest

Nature Quest


Een Nature Quest, overleven in de natuur met als enige voedingsbron water. De uitdaging was daar, nu de uitvoering nog. Spannend, nieuwsgierig en benieuwd dat was wat ik er allemaal van vond.

De uitdaging ben ik aangegaan, samen met wat anderen hebben wij ons in de natuur teruggetrokken, samen maar toch alleen om een hele dag lang te gaan ontdekken wat dit ons zou brengen.

Het was een beleving, met een vriend op de koop toe. Ja gisteren ontdekte ik alsnog een teek en dat na een grondige inspectie. Jammer maar helaas zat deze teek zo diep dat ik hem er niet in zijn geheel uit gekregen heb, ondanks de tekentang.

Een hele dag met mijzelf voor mijzelf, genieten, dromen, verbinden, wat te doen en slapen, heel veel slapen. De opdracht was, laat de natuur zijn werk doen. Volgens mij is dat wel gelukt.

Dromen over, dromen voor, droombeleving, meditatie alles was mogelijk deze dag. In mijn blog kun je lezen over mijn proces in aanloop naar de Nature Quest maar natuurlijk ook hoe ik de dag heb doorgemaakt en hoe de beleving verder gaat.

Ik merk aan mijzelf dat dit nog wel even zijn werk doet en mag langzaam alles laten binnenkomen.

Zelf een droombeleving ervaren?
Droom jij van een Nature Quest of misschien nog wel van veel grotere uitdagingen, tijdens een thema workshop "Droombeleving" kun je alvast gaan ontdekken wat het jou kan brengen. Droombeleving is niet alleen leuk maar ook heel verhelderend. Je gaat werkelijk de verbinding aan met jezelf om te ontdekken welke stappen jij kunt nemen om jouw droom werkelijkheid te laten worden.  Wil jij in één middag je leven veranderen door het krijgen van inzichten en handvatten die je thuis kunt toepassen? Dan nodig ik je van harte uit om mee te doen aan mijn thema workshop "Droombeleving" Nieuwsgierig naar mijn aanbod gebruik dan deze link om meer te lezen of je kunt mij te bellen op 06 23 77 13 17 of een mail sturen naar info@zo-jezelf.nl

P.s. het delen van dit schrijven en mijn blog zou ik heel fijn vinden.

Veel leesplezier en lieve groet,

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Ditte Pelser
😄❤️
04-06-2018 11:20
04-06-2018 11:20 • Reageer
jolandemooij
Je kunt zo lekker opladen in de natuur. 
02-06-2018 15:06
02-06-2018 15:06 • Reageer
Schorelaar
Net ook je uitgebreide blog gelezen. Wat een relaxte dag, bijzonder dat er dan ook ongeduld op komt zetten. Ik kan dat ook hebben met een dagje strand, maakt niet uit of het een bounty strand is, opeens ben ik klaar met rusten. En dan zijn er nog maar een paar uur om. 
31-05-2018 13:21
31-05-2018 13:21 • 1 reactie • Reageer
Ditte Pelser
Ja mooi he, hoe dat werk. Met vakanties merk ik dat ook. Of ik nu een minivakantie van 4 dagen doe of een lange verre reis van 7 weken. Het is altijd de laatste dag of laatste 2 dagen dat er onrust komt.  Waarschijnlijk heeft dat dan toch te maken met de instelling waarmee je je avontuur aangaat, tegen het einde komt er altijd weer die onrust. 😄
04-06-2018 11:19
04-06-2018 11:19 • Reageer