×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Vrijheid, vrije tijd en meer

Vrijheid, vrije tijd en meer


Afgelopen week was de week van 5 mei, bevrijdingsdag. In Nederland herdenken en vieren we dan onze bevrijding en vrijheid. Maar wat is vrijheid eigenlijk? Vrijheid is in mijn beleving niet alleen maar het je vrij kunnen bewegen en je vrij kunnen uiten. Nee vrijheid gaat voor mij veel verder dan het herdenken van de fysieke beperkingen uit de oorlogsjaren.

In mijn blog van deze week vertel ik over wat vrijheid, echte vrijheid, voor mij betekent en hoe ik dit zie. Ook vertel ik over de mooie transformerende inzichten die ik deze dagen mocht ontvangen en het plezier dat je kunt hebben in het leven. Ik vertel over het proces dat je tegen komt als je de stilte omarmt, over dromen en dat je ze kunt beleven maar ook leven.Een droombeleving kan je helpen om richting aan je leven te geven en je de weg wijzen die voor jouw persoonlijk en je persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Het kan je vertellen wat je mag loslaten en waar nog wat werk te verrichten is. Daarom zijn dromen en verlangens zo ontzettend belangrijk voor ons.

Zelf een droombeleving ervaren?

Weet je wat ik nou zo gaaf vind aan een droombeleving, dat is dat je alles maar dan ook alles kunt manifesteren wat je wilt maar tegelijkertijd ontdek je dat het ook nog eens allemaal mogelijk wordt als je maar weet welke stappen er nodig zijn om jouw droomwerkelijkheid te laten worden. Dat is precies wat een droombeleving je laatzien.

Daarom wil ik je uitnodigen om kennis te komen maken met mijn thema workshop droombeleving. Ik deel mijn eigen ervaringen met met jou en begeleid je vanuit deze ervaring in jouw eigen droombeleving.

P.s. het delen van dit schrijven en mijn blog zou ik heel fijn vinden.                                                                                                                P.p.s. alleen deze maand kun je nog voor de actieprijs ervaren wat een healing voor jou kan doen.

Voor meer informatie kun je altijd even contact met mij opnemen via telefoon 06 23771317

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Marjolein
dromen zijn reuze interessant.
09-05-2018 14:26
09-05-2018 14:26 • 1 reactie • Reageer
Ditte Pelser
❤️ ja he, tot voor kort had ik nooit verwacht dat ze mij zo ontzettend veel te vertellen hebben. 😄
09-05-2018 17:24
09-05-2018 17:24 • Reageer