Wat je uitzend krijg je geleverd

Wat je uitzend krijg je geleverd


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dromen, dromen, doen.

Elke zaterdag doe ik een blog in de herhaling. Zo ook vandaag, maar voordat ik deze blog opnieuw plaats lees ik hem altijd even door. 

Nu dat heb ik geweten dit keer. Ik heb de blog bijna helemaal opnieuw geschreven en vorm gegeven. Zo is hij weer up to date en zeer zeker de moeite waard om te lezen. 

Nieuwsgierig geworden? Gebruik dan de link.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

2.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo had ik er nog niet naar gekeken. Zit iets in. Ik blog hier niet voor de punten, die zijn natuurlijk fijn. Maar ik blog hier omdat ik merk dat mijn blog gelezen wordt.
Een blog schrijven is heel veel werk. Ik schrijf wekelijks een blog en plaats die op mijn website. Vandaar de lus.

Ik snap jou issue hierin, maar ga dit toch niet veranderen, om de doodeenvoudige reden dat dat met veel te veel tijd kost. In mijn blog staan ook foto's e.d. die moet ik dan allemaal gaan aanpassen naar het formaat dat Yoo.rs gebruikt.

Maar je bent natuurlijk volledig vrij om te kiezen mijn blog te lezen of niet. Persoonlijk denk ik, als je het interessant vind wat ik schrijf dan is die ene punt meer of minder helemaal niet van belang.

Overigens zie ik dat niet terug in mijn punten hoor, dat ik er 2 zou krijgen.

Lieve groet,
Ditte
| 11:34 |
een slimme, maar wel wat storende manier, om aan een blog 2x te verdienen.
| 12:26 |
Hoe bedoel je dat Marjolein?
| 09:34 |
je krijgt een punt voor dit blog en dan nog een als je die andere opent. Waarom niet gewoon in één keer het blog plaatsen, waarom zo'n lus? Ik vind dat storend.
| 11:11 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen