×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Even aftrappen: Mijn eerste blog van 2018!

Even aftrappen: Mijn eerste blog van 2018!


Yes! De eerste blog van 2018 is een feit! Hopelijk volgen er dit jaar nog veel meer.

Mijn gezin en ik hebben een rustige jaarwisseling achter de rug, dit geheel in contrast met hoe we het vroeger vierden. Maar dat is okay, we hebben immers een kleine ukkepuk. 

We hebben een paar oliebollen gegeten en wat hapjes. Om 12:00 hebben we op ons balkon geproost en hebben we gekeken naar het mooie siervuurwerk wat door de hele stad werd afgestoken. Mijn vriend en ik houden allebei niet van zelf vuurwerk afsteken. En ik heb echt een grote hekel aan plotselinge harde knallen. Het was dan ook heerlijk dat er voornamelijk siervuurwerk omhoog ging met oud en nieuw!

Ik heb over dit jaar voor mijzelf en mijn gezin een goed gevoel. Dit word ons jaar, want ik realiseer me dat je als het gaat om gelukkig zijn een hoop zelf in de hand hebt. Dat wat ik niet in de hand hebt moet ik leren loslaten.

Met een frisse kop ga ik dit jaar op zoek naar mijzelf, wil ik meer leren over oude natuurreligies en onze natuur. Spannend!

Ik voel me weer opgeladen! Best lekker, zo’n schone lei!

Hoe was jullie jaarwisseling? Nog wat meegemaakt? Laat het me weten! ;) 

 

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties