×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Om de Halloween vibe hoog te houden: Mijn naaktkatten in zwart/wit!

Om de Halloween vibe hoog te houden: Mijn naaktkatten in zwart/wit!


Van de week was ik een beetje aan het rommelen met mijn telefoon en fotografie. Mijn twee (minder harige) katten waren het lijdend voorwerp. 


Nu ben ik wel gewend dat mensen mijn twee naakies vaak maar eng en raar vinden, maar wij weten niet beter. 


Pas toen ik een zwart/wit filter over mijn foto's gooide, zag ik het ook.  Ze zijn best een beetje freaky ;)

 

Woezel

Woezel

Mengelmoesje van Woezel en Taimi

Taimi

Synchroonslapen - Woezel boven, Taimi onder.

Creeeeepyyy.

 

PS:  Voor de liefhebbers wat "background information."

Ik heb hier in huis twee naaktkatten.  Papa Woezel heeft eerst een aantal jaar dienst gedaan als fokkater.  Toen hij vijf jaar was, en al een paar nestjes op zijn naam had staan is hij met "pensioen" gegaan. Hij is toen met dochter Taimi, uit zijn laatste nestje naar mij toe gekomen.

Woezel en Taimi zijn  Don Sphynxen. De Don Sphynx is in Rusland ontstaan, daar worden ze ook wel Donskoy genoemd. De Don Sphynx is een van de drie naakte kattenrassen: De Canadese Sphynx (de meest bekende),  De Peterbald en de Don Sphynx. Overige rassen zijn vaak kruisingen en variaties van een van deze rassen.

Binnenkort komen er vast ook "normale" foto's van deze twee, mits ze willen meewerken! ;)

Wil je meer weten?  Vraag maar raak!

 

Alvast een Happy Halloween/Samhain! 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties