Bed Blogje.

Bed Blogje.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hi Peeps.

Ik lig momenteel (lekker high) op bed, met de radio zachtjes aan op de achtergrond. Naast mij ligt mijn broertje Pokémon te spelen (Zijn ultieme verslaving haha). Ondanks dat ik vandaag kampte met een aardige kater van het vele alcohol drinken gisteren avond, heb ik toch een heerlijk dagje gehad. Ik heb niet veel uitgevoerd. De ochtend en gedeelte van de middag had ik nodig om uit te kateren, ik drink de laatste tijd helemaal geen alcohol meer dus na avonden als gisteren ervaar ik de kater nogal heftig. Ik heb daarom lekker gerelaxed met Cannabis en Netflix. Na het avond eten voelde ik mezelf al wat beter en heb ik een spelletje gedaan met me broertje daarna hebben we samen nog even Pokémon gespeeld. Hij geniet ervan wanneer we dat spelletje samen aant spelen zijn dus dan geniet ik ook en eerlijk gezegd vind ik het spelen van Pokémon spelletjes wel een beetje jeugd sentimentisch voor mij, ik ben immers opgegroeid met de evoluerende monstertjes. Maar nu lig ik weer heerlijk relax in me bedje met nog een kleine last van de man met de hamer hihi. voor mij is het bijna tijd om me ogen te dichten. Dus voor nu slaap heerlijk peeps en tot de volgende blog ;)

Ps. Voor mij even geen alcohol meer haha.

ByeBye Peeps.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
tja, maar soms zak je al eens door ...
| 22:20 |
En van de kater nog trouwens egt HAAST NIX gevoeld
| 11:00 |
Ja mike als wij gwn samen zijn ook al doen we nix vind k het al gezellig duss
| 10:59 |
hoop dat je de kater ondertussen overwonnen hebt hahaha
| 12:56 |
Hha gelukkig wel frieke. Gelukkig wel ;)
| 14:10 |
Ik ken het, wat een ellende zo'n kater. Ik drink ook amper alcohol, maar oh wee ALS ik dan eens 2 glaasjes op heb :p
| 10:11 |
Ja ik weet dat je bijna nooit drinkt. En gisteravond ging het wel erg hart. Ik heb gelukkig nergens last van en zit weer aan een drankje
| 22:59 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen