De Dag voor me Verjaardag.

De Dag voor me Verjaardag.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hi Peeps. Whatsup?

Vandaag is een dag met gemende gevoelens. Ik ben namelijk morgen jarig, ik word 26 jaar en ik weet niet echt wat ik moet voelen. Ik weet nog dat toen ik klein was ik niet kon wachten op de dag dat ik verjaarde, maar nu is dat totaal niet meer het geval. Eerlijk gezegd zie ik er een klein beetje tegen op omdat ik langzaam aan dichter bij de 30 jaar kom haha. 30 vind ik een hele lastige leeftijd, altijd al gevonden. Ik vind het namelijk een leeftijd waarbij je te oud bent om de dingen te doen die je nu doet en te jong bent om de oude knar uit te hangen. Haha.

Gelukkig duurt dit nog 4 jaar. Maar toch, dat gaat sneller dan je denkt. Morgen word ik 26 en ik weet niet wat me gevoel dan gaat doen. Momenteel voel ik me net als andere dagen. Niets meer of minder. Niet een beetje enthousiast of opgewonden. Is dat raar of komt dat gewoon door de leeftijd? Hihi.

Toch kijk ik altijd graag uit naar alle felicitaties van vrienden en familie. Dat geeft toch een beetje extra vreugde aan de dag.

Op naar morgen. Mijn 26e jaar op deze wereld haha.

ByeBye Peeps.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
een heel fijne (late) verjaardag gewenst
| 22:21 |
Ja dat gevoel heb ik nu al en ik ben nog maar 17 haha
| 10:49 |
Een gelukkige verjaardag!
| 09:43 |
Geen enkele traan o. Gelaten hoor. Ik ben 58 en voel me de ene keer 106 en de andere keer 20. Het laatste heel vaak.
Fijne verjaardag!!
| 23:34 |
Allemaal nie druk over maken !! je bent maar zo jong als je jezelf voelt. Whats in a number?
u schoon leven moet nog maar beginnen.
| 19:28 |
Ja ik had het ook hoor. Niet zo bij de 30 eerlijk gezegt. Maar die 40. Daar keek ik tegen op. En nu ben ik 50 en zeg nu. Je bent zo oud zoals je je voelt.
| 19:13 |
Ik herken er wel wat in. Ik sta deze week dicht bij een stuk of drie decennia verderop...
Alvast van harte gefeliciteerd!
| 19:02 |
Haha dank je wel hans. U bent de eerste felicitant hihi.
| 19:07 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen