De NachtDienst - 8 Lange Uren.

De NachtDienst - 8 Lange Uren.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hii Peeps.

Even een kleine update over mijn nieuwe baan. ( Ja ja ik weet t, alweer ja haha). Gisteravond ben ik begonnen met mijn eerste nachtdienst. Ik werk namelijk in ploegen. 3 om maar liefst te zijn. De eerste week van 6.00 tot 14.00, de tweede week van 22.30 tot 6.00, en de derde week van 14.00 tot 22.00.

Deze gehele week heb ik de 22.30-6.00 dienst en ik moet zeggen...Tot nu toe niet mijn favoriet hihi. Ik heb namelijk geen enkele werkzaamheden uitgevoerd omdat er letterlijk NIETS te doen was. Er waren geen orders, dus geen machine werk en de middag-ploeg had alles ook al keurig netjes opgeruimd en geveegd. Toch moet het personeel (wij) aanwezig zijn omdat er elk moment (24/7) een order kan binnen komen die meteen behandeld moet worden door ons.

Deze avond helaas pech... Geen orders dus voor ons was het 8uur lang op een stoeltje bij de machines zitten praten en vooral lachen. Gelukkig heb ik toffe collega's dus ik ben de uren wel door gekomen. Alleen duren ze iets te lang als je niet aant werken bent. Helaas hha.

Ik ben in ieder geval weer thuis en lig sinds 7.30 uur weer in me bedje. Ik ga me ogen sluiten en me voorbereiden op nachtdienst nummer 2 :)

ByeBye Peeps.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
dat is ook niet plezant, aanwezig moeten zijn, niks te doen hebben.
| 22:10 |
Ja klopt, een job waar je vanalles te doen hebt, daar gaat de tijd sneller, maar aan de andere kant vind ik een stressy job ook maar niets :)
| 10:09 |
Inderdaad. Het liefste een baan waar je genoeg te doen hebt maar geen stress opleverd:)
| 10:42 |
Hopelijk heb je snel wat te doen ;)
| 14:13 |
hopelijk heb je de volgende nachten iets meer te doen, wordt anders wel saai
| 16:19 |
Dat hoop ik ook ja, saai is t al heel snel helaas.
| 18:10 |
Ja dat zijn dan lange nachten. Ik hoop dat het aankomende nacht anders is.
| 14:45 |
Laten we het hopen
| 18:11 |
Niks doen... dan heb je een lage nacht. Misschien een boek meenemen om te lezen. Is dit misschien wat voor je? yoo.rs/ieteke.verwer/blog/een-boek-voor-echte-mannen-en-stoere-vrouwen-1502551924.html
| 09:34 |
Bedankt voor de tip... Ik ben wel een lezer ja. Bedankt.
| 18:10 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen