Yoors Sinterklaas Challenge: Een Eng Sinterklaas Verhaal

Yoors Sinterklaas Challenge: Een Eng Sinterklaas Verhaal


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

**DIT IS EEN FICTIEF SINTERKLAAS VERHAAL EN BEVAT NARE CONTENT ZOALS AFSCHRIKWEKKENDE AFBEELDINGEN, BEHOUD GEVOELIGE EN/OF JONGERE KINDEREN**

"Zij die de onwetende zijn groeten hem!"

Welkom allemaal bij deze kennismaking met een hele andere kant van onze ow zo lieve Sint Nicolaas.
Ik weet wat er allemaal speelt achter de schermen van het schijnheilige gezicht dat jaarlijks verschijnt op zijn pakjesboot. Pff, "Pakjesboot". Noem het maar "Hell met zeilen".
Nja dit klinkt natuurlijk verwarrend. Laat me bij het begin beginnen.

Mijn ontmoeting met de grote man.

Tot mijn 8e jaar werd mij (net zoals tegen ieder normaal kind) het bekende sinterklaas verhaal verteld.
Een man die zou wonen in Spanje zou 1x per jaar heel Nederland voorzien van leuke presentjes.
Super aardig.
Maar na mate ik ouder werd begon ik me steeds vaker af te vragen waarom de man iedereen zomaar cadeautjes zou geven.
Ik vond het nog vreemder toen me ouders mij deze vraag niet konden beantwoorden.

Jaren gingen voorbij en tegen de tijd dat ik 19 zou worden kon ik de vragen niet meer onbeantwoord houden.
Ik moest het weten.

De zoektocht.

1 ding was zeker. Ik wist dat deze verdacht gulle vent in Spanje woont.
Nu alleen nog erachter waar precies. Google leverde niets op, hoe gek ik dat ook vond dus toen het internet niets losliet ging ik maar zelf op zoek.
in 2 dagen had ik alles wat ik nodig had om een reis naar het warme Spanje te maken bij elkaar gepakt en had ik mijn laatste spaargeld van mijn rekening gehaald. Ik was op alles voorbereid ... Dacht ik!

Onderweg naar Spanje is niets bijzonders gebeurd dus ik zal meteen doorspoelen naar de aankomst.
Toen ik het vliegveld uitliep stuitte ik meteen op een levensgroot Billboard van onze Lieve Sint.
Hij zou in een groot winkel centrum verschijnen om hier met kinderen te poseren voor een foto.
Dit was mijn kans.
De ontmoeting met de sint vond plaats diezelfde middag om 15.00uur.

Het was op dat moment 13.30 ik had dus anderhalf uur om bij het winkelcentrum te komen.
Met lichte zenuwen hield ik van mensen op straat aan. Helaas spraken de mensen die ik staande hield geen woord Engels en spreek ik geen Spaans. Bij ongeveer de 5e persoon probeerde ik met alle hand en voet gebaren duidelijk te maken dat ik naar het Winkel Centrum in het midden van het centrum moest zijn voor de man op de billboard.
deze aardige Spanjaard bood mij een lift aan waardoor ik precies 20 minuten voor starttijd van de fotoshoot arriveerde. 
Ik zal je de nerveuze details besparen maar ik ben binnen 10 minuten in een van de reiskisten van "Team Sinterklaas" gekropen en me met dekens bedekt. Nu afwachten.

De ontmoeting met de realiteit.

Ik werd in een auto of bus geladen en vanuit het winkelcentrum meteen naar het huis van meneer Nicolaas gebracht. toen ze alles kisten en koffers hadden verzameld in een lege kamer wist ik niet van te voren dat ze die het zelfde moment nog zouden uitpakken.
Hierdoor vonden ze mij.
De pieten die we allemaal kennen namen mij mee naar de hoofd kamer van wat ik dacht een huis was een kasteel bleek te zijn. Een groot, koud, vies en eng kasteel.

We arriveerde in een grote ronde kamer met een groot bureau en een draaistoel die met de rugkant naar mij gericht was.
Het was meteen duidelijk dat hier de Sint op zat ... zijn mijter stak hoog boven de stoel uit.
Langzaam draaide hij om en ik zag een blik waarvan ik dacht dat die de Duivel toe behoorde.

"Jij vies stuk vreten!" Schreeuwde hij luid en met enorm veel speeksel verlies. "Inbreken in mijn kasteel?, Jij weet niet wat je jezelf hebt aangedaan! Wuahahaha!... Pieten, Neem hem mee en laat hem zien wat zijn nieuwe plek is."Met enorm veel geweld werd ik op een stoel vastgebonden aan een lopende band.Dit zorgde ervoor dat ik alleen me arme kon gebruiken, dit was namelijk nodig voor het proces.De lopende band begon te lopen en er kwam van allerlei materiaal uit. dit werd verzameld op een tafeltje naast je waar je zelf een speelgoed in elkaar moest zetten. en Nee, je kreeg geen voorbeeld ... wat zeg ik? er was geen voorbeeld. Het doel was dat je zelf een speelgoed moest verzinnen en dit maken met het materiaal wat je had.Natuurlijk kan niemand dat! was mijn eerste gedachte.Maar toen ik even om me heen keek en ik andere mensen met een oneindige blik en op een enorm snel tempo speelgoed in elkaar zag zetten, wist ik meteen dat dit de ergste situatie was die ik ooit had gezien. Hoe konden die mensen dit kunnen? en wat nou als je dat niet kan?

Gehersenspoeld.

De bewaking pieten hadden natuurlijk meteen in de gaten dat ik niets aan het doen was met de materialen en kwamen op me aflopen. Ik wist niet wat ik op dat moment moest denken.

Zij maakte me los van de stoel en namen mij mee naar een speciale kamer met een veel te dikke deur.
Wat hier gebeurde heeft mij voor 12 maanden lang veranderd.
Hier werd ik bekogeld met al het speelgoed dat je je voor kan stellen. zo vaak en zo hard dat ik alleen nog maar me armen kon voelen, zelfs mijn brein had al half toegegeven aan hun leiderschap. volgens hun moest ik elk detail van elk soort speelgoed kunnen weten, voelen en ruiken.
hierna werden mij honderden filmpjes laten zien van tutorials over hoe je speelgoed maakt, DIY's, knutsel video's. opnieuw en opnieuw.
Voor 14 dagen lang.
Daarna werd mij beloofd dat wanneer ik iets zou doen met de kennis die hun bij mij letterlijk erin hadden geramd, Ik mijn vrijheid weer zou verdienen ... maar dat gebeurd niet.
Hoelang je al aan de lopende band zit weet je niet. je kent geen datum, geen tijd.
De lopende band is je leven, je bezigheid en je slaapplek. Ik dacht hier te sterven.

Mijn Ontsnapping.

Er was niets meer van mij over. ik zat onwetend al 12 maanden aan dezelfde band als een robot me werk aan het doen. Ik was enorm snel geworden want in die maanden had ik al een aantal keren ontdekt wat er gebeurd als je niet snel genoeg was en ik had geen kracht meer om speelgoed terug te koppen. Er moest iets gebeuren.
"Hey nummer 347!, Jij gaat mee dit jaar met de boot naar Nederland. Hier ga je de Sint helpen."
Dit meen je niet dacht ik, eindelijk weg van deze rot plaats. Ik wist dat ze mij niet zomaar los op die boot zouden laten maar ik was al blij een beetje buitenlucht te zien en ruiken.
We werden met een vrij grote groep onder in een kamer van de boot gedumpt.

In deze kamer wist ik het zeker ... Dit gaat nooit meer goed komen als er niets gedaan word.
Er stonden lange tafels met bakken vol met dezelfde materialen als in het kasteel. Wij moesten onze werkzaam heden voortzetten op de boot, maar dan aan een stuk door want deze werden meteen uitgedeeld aan de kinderen die te wachten stonden. Ze moesten een weten wat voor bloed er vergoten word voor 1 stuk speelgoed.
Intuïtie nam over en ik besloot hoe zwak ik ook was een stukje plastic scherp te maken. Nadat ik dit gedaan had wachtte ik het goede moment af.
Er waren 2 beveiliging pieten aanwezig. 2 kleine mannelijke pieten.
Toen een van hun langs mijn tafel liep om te controleren nam ik meteen me kans.
Ik stond op en stak het stuk scherpe plastic in een ruk in zijn nek! Tenminste ik richtte op zijn nek.
Wat ik raakte was zijn oog, waardoor het stuk plastic meteen zijn hersens doorboorde.
De andere piet zag dit. En ik weet niet of het kwam doordat die move hem afschrok of door de blik vol woede een wraakzuchtige gedachtes dat hij de benen nam en op wal verder vluchtte maar dit zorgde er wel voor dat de Sint er meteen achter kwam wat er aan de hand was maar hij was veelste druk met zwaaien naar de kinderen en kon niet meteen te hulp staan.
Eer dat meneertje Nicolaasje doorhad dat hij er alleen voor stond en naar beneden stormde, was ik al via een raampje naar buiten de boot geklommen en ben ik op die manier uit handen gekomen van de vreselijke Sinterklaas Helaas kon niet iedereen ontsnappen en zijn deze mensen nog steeds werkzaam in het vreselijke kasteel van Sint Nicolaas, daarom hoop ik met mijn verhaal de waarheid te kunnen vertellen aan de rest van de wereld.
Vrees voor de gevaren van Sint Nicolaas! 

Tot heden ben ik er nog steeds niet achter waarom deze man ieder jaar presentjes uit deelt maar wel weet ik dat er verschrikkelijke dingen gebeuren achter de vrolijkheid rond het sinterklaasfeest.
Nooit zal ik verder onderzoek doen in deze vreselijke sekte!

**DIT IS EEN FICTIEF SINTERKLAAS VERHAAL EN BEVAT NARE CONTENT ZOALS AFSCHRIKWEKKENDE AFBEELDINGEN, BEHOUD GEVOELIGE EN/OF JONGERE KINDEREN**Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Kbegin Sinterklaas een beetje eng te vinden
| 18:56 |
Niets leuk meer aan
| 11:57 |
Jaja, dat belooft :)
| 11:53 |
tWordt de komende tijd dus wel heele rg spannend...want die kop opd e foto zit ik echt niet op te wachten, enggggggggggg
| 10:31 |
Oei Nu komt de waarheid boven. Nu weet ik waarom sommige bang zijn voor de roe.
| 01:04 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen