Een simpele verjaardag.

Een simpele verjaardag.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hii Peeps.

Vandaag is de dag na mijn verjaardag en mag ik de aankomende 364 dagen als 26 jarige door het leven.

Ik heb me verjaardag niet echt gevierd en eerlijk gezegd vind ik dat niet zo heel erg (hihi). Het is namelijk ieder jaar t zelfde. Vrienden komen langs, er is drank en recreatieve drugs en we maken er een feestje van. Heel leuk natuurlijk maar als je dit al vaker doet in een jaar dan alleen met je bday, mag je het wel een keer overslaan met je verjaardag vind ik haha.

Ik heb natuurlijk niet helemaal niets gedaan. We hebben het met familie een beetje gezellig gemaakt met een drankje en een hapje op tafel en later op de avond is een van me beste maatje toch nog even langs gekomen om wat cannabis op me verjaardag te nuttigen. (Hij woont een straat verder dus lekker makkelijk). De rest van de avond heb ik gevuld met wat relaxe muziek terwijl ik gewoon heerlijk in me vibe aan het genieten was van het ontspannen gevoel. Ik kan daar enorm van genieten.

Al bij al een simpele maar relaxe verjaardag gehad. Zo kan en mag het ook gewoon voor mij hihi.

~Stay High~ ~Stay Positive~ ~Have A High Time~

ByeBye Peeps.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
kan ook eens leuk zijn. happy birthday
| 22:23 |
Je moet niet altijd veel doen om er een leuke dag van te maken ;)
| 11:16 |
Als nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag dat je beste dag van het afgelopen jaar, de slechtste mag zijn het aankomende jaar.. dan kan het alleen nog maar beter gaan...
| 17:41 |
Dat is mooi gezegd. Dank je ingeborg:)
| 18:18 |
Ja het was best een fijne avond
| 12:27 |
Ja he hihi.
| 12:36 |
misschien een dagke te laat dan maar toch nog van harte gefeliciteerd
| 12:26 |
Dankjewel:)
| 12:36 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen