Eigen Wiet Kweken - Natuurlijke Wijze!

Eigen Wiet Kweken - Natuurlijke Wijze!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

"De content in deze blog is ALLEEN bedoeld voor legale marihuana gebruikers en/of patiënten"

Hi(gh) Peeps.

Leuk dat je er (weer) bent. In deze post beschrijf ik hoe ik op mijn eigen manier en op een Natuurlijke wijze mijn eigen Cannabis Marihuana aan het kweken ben.
Dit gaat natuurlijk niet over een hele grote hoeveelheid wiet maar over een bescheiden 2 planten.
(Er is een Maximale aantal van 5 planten per huishouden toegestaan volgens het Nederlands Wetboek.)

Quote

Het telen van vijf planten zonder technische hulpmiddelen wordt niet vervolgd. Wel moet de teler afstand doen van de planten als het wordt ontdekt. Bij meer dan vijf planten wordt uitgegaan van beroeps/bedrijfsmatige teelt. Daarvoor staat maximaal vier jaar gevangenisstraf en/of een boete van € 67.000.

informatiecentrumcannabis.nl

https://informatiecentrumcannabis.nl/wet-en-regelgeving/wet-en-regelgeving-rondom-cannabis/

Hoe ik wiet kweek en wat ik hiervoor gebruik:

Ik ben momenteel op een zeer simpele manier aan het kweken. Wat ik hiervoor heb gebruikt is:
*Een kunststof planten pot
*Potgrond
*Wiet zaadjes (Ik kweek momenteel een stam die "American Pie" word genoemd, waarvan de Roots afkomstig is van een Indica Dominant Plant.)

Ik heb de potten voor 90% gevuld met Potgrond waar ik vervolgens een wietzaadje met een diepte van ongeveer anderhalf tot 2 centimeter in heb gestopt. 

Op de foto hiernaast zie je hoe de plantjes tot nu toe zijn gegroeid in een termijn van 2 en een halve week.
Om deze te laten groeien tot een volwassen vrouwelijke plant zal er een periode verstreken gaan van ongeveer 53 weken. Daarna zal ik de plant gaan knippen, wat betekend dat ik de toppen die aan deze plant groeien er af knip om deze vervolgens te drogen.

Water.

Ik weet dat jonge wiet plantjes veel water nodig hebben, daarom heb ik dit de eerste week elke avond gedaan.
In het begin van de 2e week heb ik dit veranderd naar 1x om de dag. Nu we bijna de 3 weken bereiken geef ik ze pas water wanneer de grond tegen droog aan voelt.
Na mate de plant groeit heeft hij steeds minder water nodig dus dit zal ik zelf in de gaten moeten houden.

Droogtijd!

De droogtijd van deze planten zulllen ongeveer tussen de 10 en 15 dagen zijn. Een goed droogproces is nodig om de kwaliteit van de plant zo hoog mogelijk te houden. Bij een te korte droogtijd zal de smaak en compactheid verslechteren.Ook zal ik moeten uitkijken op zo genoemd "Top-rot" dit betekend simpel weg dat de toppen gaan schimmelen wanneer deze te dichtbij elkaar worden gedroogd.

Tot slot!

Voor de duidelijkheid Peeps, Ik ben GEEN marihuana aan het kweken om bepaalde inkomsten te genereren! 
Ik doe dit puur en alleen voor eigen recreatieve doeleindes.
Bedankt voor het bezoeken van mijn Blog :D

- Have A High Time -

that's not a drug, that's a leaf.

Arnold schwarzenegger

I find it quite ironic that the most dangerous thing about weed is getting caught with it.

Bill murray

Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.

bob marley

If everyone smoked weed, the world would be a better place.

kirsten  dunst


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wij gaan er sws samen van roken
| 19:05 |
Jouw kerstliedje luidt: "let it grow, let it grow, let it grow" ;)
| 14:37 |
Haha, geweldige reactie!
| 23:46 |
;)
| 09:20 |
interessant!! ik bewaar hem
| 17:20 |
Ik vind het nog mooie plantjes ook. Hahahaha
| 02:37 |
Even een aanvulling op de wetgeving: In Breda is het absoluut verboden om wietplanten te hebben als je een huurhuis hebt van Singelveste Alleewonen. Zelfs al heb je er maar 1 zonder lampen e.d.. Voor Singelveste is dat een reden om per direct je huur op te zeggen.

Weet niet hoe het in andere gemeentes is, maar mogelijk gelden daar dezelfde regels.
| 19:51 |
Heeft mijn man ook gedaan, aantal jaren terug. Nu rookt hij het ook niet meer, dus is het ook niet meer nodig. Ik lees ook over het droogproces, nou mijn man dacht dat op zolder te gaan doen.............. nou die stank is dus niet te harden en heeft hij het op verzoek van mij in de schuur gedaan. Dus ben voorbereid op een hoop stank, maar misschien weet je dat al hahaha.
| 18:54 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen