×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Ik word Kaal - Dit is mijn Oplossing.

Ik word Kaal - Dit is mijn Oplossing.


Hi Peeps,

Ik weet niet of het aan de leeftijd , Mijn gene, of het feit dat ik veel petjes in mijn leven heb gedragen maar ik word enorm kaal. 🙈 het lijkt er de laatste tijd op dat ik een wandelende sponsor van Mac Donald ben met de grote inhammen waarmee ik loop😂

In ieder geval... Ik haat het om mijn hoofd te scheren (kvind dat te veel werk naast me dagelijkse bezigheden en vind scheren gewoon niks haha) dus ik heb iets gevonden en geprobeerd en tot verbazing werkt dit enorm goed. Ik heb ontharingscreme van de kruidvat gekocht... Ideaal... Het koste mij €1.99 en tis het helemaal waard. Na het in smeren heb ik in totaal 6 minuten gewacht om de crème volledig in te laten trekken. Daarna heb ik met het bijgeleverde krabbertje getest of er haar af kwam... Dit was al enorm veel... Ik heb de rest van me hoofd met koud water afgespoeld waarmee al mijn hoofdhaar mee weg spoelde. Super ideaal dus.

NOTE: Ik weet niet of dit goed is voor de hoofdhuid aangezien op de product beschrijving staat dat het voor oksels, benen en armen is. Maar ik kan eerlijk gezegd geen rede bedenken waardoor het schadelijk zou kunnen zijn voor je hoofdhuid. (Advies is welkom).

Wel weet ik dat sommige huiden gevoelig kunnen zijn voor het product en dit kan irritatie veroorzaken. Ik heb dit vandaag gebruikt dus zal over 24 uur een update posten of er enige reactie is geweest.

Tot nu toe voelt me hoofd geheel heerlijk glad en hoef ik niet meer te scheren 😀.

ByeBye Peeps.
Ries van Meerten
mooie ontdekking zeg maar ik de het niet heb geen last van kaalheid
29-08-2017 18:26
29-08-2017 18:26
Niet je leeftijd noch je gene. Je hebt het geërft van je vader. Of..... heeft dat met je gene te maken hahaha
25-08-2017 01:43
25-08-2017 01:43
frieke
denk als je een reactie zou krijgen je het dan al wel gemerkt zou hebben
24-08-2017 20:24
24-08-2017 20:24