×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
INTRODUCTIE [UPDATE]

INTRODUCTIE [UPDATE]


Hi Peeps, Ik ben Mike.
Een tijdje geleden (27/7/2017 om precies te zijn) heb ik mezelf aangemeld op dit geweldig platform "Yoors".
Wat fijn dat er zo'n leuk en gezellig platform bestaat waarbij je ook nog een een centje bij kan verdienen :) #Ideaal.

In ieder geval, ik vond het tijd voor een nieuwe introductie ... vandaar dat ik me na 8 maanden nog eens voorstel.
Zoals jullie weten heet ik Mike .. Nja, eigenlijk officieel Michael maar iedereen noemt me Mike, en het klinkt ook stoerder vind ik (Haha). Ik ben inmiddels 26 jaar oud. In augustus dit jaar (2018) word ik 27. [JEEEJ].
Als ik nu een kijkje neem op mijn leven is het niet bepaald positief ... maar hier werk ik aan, elke dag!
Buiten de probleempjes, ben ik gezond, heb ik een dak boven me hoofd en kan ik mijn maag nog steeds iedere avond vullen. Het hart wilt alleen meer! ... en dat komt, alles op z'n tijd.

LIKES:
Ik hou van de zomer! hier gaat mijn hart grotendeels naartoe.
De activiteiten die je in de zomer kan doen geeft mij zo'n grote voldoening dat er haast niets anders is wat het zelfde gevoel kan leveren.
Ik ben weg van het vastleggen van momenten ... Leuke, gezellige en grappige momenten. Maar ook wat minder leuke momenten, momenten die bedroefdheid mee brengen. Gewoon om de leuke momenten nog leuke te maken.
Ik hou van mijn vrienden en al hun liefde en dwaasheid.
Ik geniet van bloggen op Yoors en het delen van verschillende leuke content.
En ik vind het heerlijk om te reizen en de gehele wereld te zien. Dit is tot heden totaal niet vaak gebeurd, maar toch staat dit op nummer 1 van mijn Bucket List. Reizen is mijn droom!

DISLIKES:
Klinkt het cliché als ik zeg dat ik niet van ruzies hou? Nou en ... Ik hou er gewoon echt niet van!
Het liefste houd ik ter aller tijden de vrede en het positieve onder mensheid. Het leven is te kort om ruzie te maken.
Buiten dat walg ik van Discriminatie, Racisme, Mayonaise en Franse Mosterd, BAH!
Voor de rest ben ik een vrij positief persoon.

Hopelijk gaat alles met de tijd steeds beter worden en krijgen ik en mijn familie wat we eigenlijk verdienen.

~ Tijd heelt alle wonden ~

- Mike 2018

FOTOTASTISCH

Bekijk hier mijn eerste foto reeks op dit kanaal :)
signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Bjorn van Poppel
Leuk dat je updates doet
16-04-2018 19:58
16-04-2018 19:58
Bjorn van Poppel
uiteindelijk verdienen we het wel
15-03-2018 21:23
15-03-2018 21:23
Ja. dit ben jij.
15-03-2018 13:07
15-03-2018 13:07
LivingThaGoodLife
Leuk even een update! Hoe zit het met dat reisgedeelte dan? Want je ging toch naar Barcelona verhuizen, of is dat helaas van de baan? Naar Spanje emigreren is niet zo lastig als je zou denken, alleen mocht je niet perse gebonden zijn aan bijv Barcelona zou ik voor een ander gebied eerder gaan, wij woonden bijv in een apartementje voor maar 260 euro per maand.. In Barcelona schijnt dat echt niet te lukken (vriend solliciteerde er destijds volop en best goed betaalde banen maar iedereen zei je kunt er niet mee rondkomen met 1 salaris). Ik hoop voor je dat het niet van de baan is, het weer is er in elk geval beter ;)
14-03-2018 13:00
14-03-2018 13:00
Ingrid Tips en meer
Van discriminatie en racisme walg ik ook. De rest wat je noemt vink wel lekkah (petje pitamientje stemmetje).
14-03-2018 08:37
14-03-2018 08:37
jolandemooij
Aangenaam kennis te maken Mike.
14-03-2018 07:31
14-03-2018 07:31