Klein Freelance Bedrijfje Opgericht!

Klein Freelance Bedrijfje Opgericht!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hi Peeps en welkom bij een nieuwe blog :)

Sinds ik de wereld van het internet steeds meer aan het ontdekken ben, zie ik steeds meer manieren om inkomsten te genereren :). Zo heb ik bijvoorbeeld: Een Yoors account, Een paar affiliate marketing deals en nu zelfs ook een eigen klein (maar groeiend) freelance bedrijfje opgericht via Fiverr.com (Bekend?)
Kort samengevat kan je via deze site voor een bepaalde prijs (mag je zelf bepalen) Online diensten aanbieden. Ik heb bijvoorbeeld nu een dienst geplaatst over dat ik voor een bepaald bedrag jouw image in een ander formaat of resolutie convert. Voor enorm veel mensen is dit Abra-Kadabra dus met genoegen bied ik deze dienst aan.


Mijn diensten zijn goed voor:
* YouTube Thumbnails
* YouTube Banners
* Instagram, Facebook en Twitter Posts
* Instagram, Facebook en Twitter Banners
* Persoonlijke Website en/of Blog

Via de link hieronder kom je op mijn Fiverr pagina waar je je order kan bestellen :)

www.fiverr.com/mikecanary

Bye Bye Peeps :)

10% Korting voor Jullie!

Lees hier een van mijn vorige blogs :) + 10% korting voor iedereen!

New YouTube Video.

Bekijk hier een youtube video van mij :)

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Kan een leuke bijverdiensten zijn.
| 17:25 |
Goed idee van je.
Veel succes.
| 04:14 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen