×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Klein Freelance Bedrijfje Opgericht!

Klein Freelance Bedrijfje Opgericht!


Hi Peeps en welkom bij een nieuwe blog :)

Sinds ik de wereld van het internet steeds meer aan het ontdekken ben, zie ik steeds meer manieren om inkomsten te genereren :). Zo heb ik bijvoorbeeld: Een Yoors account, Een paar affiliate marketing deals en nu zelfs ook een eigen klein (maar groeiend) freelance bedrijfje opgericht via Fiverr.com (Bekend?)
Kort samengevat kan je via deze site voor een bepaalde prijs (mag je zelf bepalen) Online diensten aanbieden. Ik heb bijvoorbeeld nu een dienst geplaatst over dat ik voor een bepaald bedrag jouw image in een ander formaat of resolutie convert. Voor enorm veel mensen is dit Abra-Kadabra dus met genoegen bied ik deze dienst aan.


Mijn diensten zijn goed voor:
* YouTube Thumbnails
* YouTube Banners
* Instagram, Facebook en Twitter Posts
* Instagram, Facebook en Twitter Banners
* Persoonlijke Website en/of Blog

Via de link hieronder kom je op mijn Fiverr pagina waar je je order kan bestellen :)

www.fiverr.com/mikecanary

Bye Bye Peeps :)

10% Korting voor Jullie!

Lees hier een van mijn vorige blogs :) + 10% korting voor iedereen!

New YouTube Video.

Bekijk hier een youtube video van mij :)

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Kan een leuke bijverdiensten zijn.
21-01-2018 17:25
21-01-2018 17:25
jolandemooij
Goed idee van je. Veel succes.
18-01-2018 04:14
18-01-2018 04:14