Life Update #1 - Pagina 1

Life Update #1 - Pagina 1


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

VR. 28.7.2017

Hi Peeps.

Ik dacht laat me het eens proberen... Laat me mijn gedachte en gevoelens een verwoorden. Vele vrienden zeggen dat het een uitlaatklep kan zijn voor vele emoties. En dat is wat ik heb ... Vele emoties.

Daarom ben ik dit digitaal dagboek begonnen. Om mijn gevoelens te delen met jullie allemaal. En ik weet dat een dagboek eigenlijk prive moet blijven, maar geen zorgen, ik laat de pikante stukjes weg 😂🙈.

Enjoy Reading Peeps.

Vandaag ben ik vrij laat voor mij doen opgestaan. Zo rond half 12. Ik wist dat ik vandaag niets op de planning had staan dus misschien ligt het onbewust daar aan dat ik wat aan de late kant mijn bed verliet.

Na een snel ontbijtje (Een eitje met geroosterd brood, een schaaltje brinta en een kopje koffie) ben ik meteen weer achter mijn laptop gaan zitten om de dagelijkse vacatures online te bekijken en hierop te solliciteren. Ik zit namelijk al een tijdje zonder werk en dit irriteert mij mateloos. Ik kan er niet tegen dat ik maar nutteloos thuis zit en niet echt geld op bank en brood op de plank breng. Daarom ben ik elke dag me eigen rot aant solliciteren. Ik heb helaas niet de juiste papieren om een "O, Zo" geweldige baan te vinden maar toch vind ik dat ik net zo'n eerlijke kans verdien als de rest.

Maar dat even ter zeide.

Na het vele "Job Hunting" ben ik even een heerlijk rondje gaan lopen in mijn natuurrijke omgeving. Ik heb even aan het water gezeten en hier een jointje gerookt.

Toen ik terug thuis kwam heb ik mijn lievelings lunch klaar gemaakt. Tosti😍... Dit is voor mij het lekkerste voedsel wat er bestaat. Door de vele variaties die je kan bedenken met tosti's kan je mij hier 'snachts zonder problemen wakker voor maken.

Na de lunch ben ik op het balkon gaan zitten en heb ik nog wat Marihuana geconsumeerd... Dit keer via een bong ... Toen ik aardig goed stoned was ben ik even in mijn luistoel gaan zitten en ben ik via mijn tv even door de YouTube Homepage gaan bladeren en heb ik verschillende video's bekeken. Vervolgens heb ik Netflix opgestart en de serie "Orange Is The New Black" op gezet. Deze ben ik momenteel aant kijken terwijl ik deze blog schrijf.

Mama is lekker aant koken. We eten gekookte aardappels, Broccoli met kaassaus en een speklapje. (Lekker Nederlands😜).

Na het eten ga ik waarschijnlijk met me ouders een gezellig spelletje doen. Dit doen wij veelste weinig vind ik dus ik vind het een gezellig idee.

Kijk morgen naar "Pagina 2" van mijn Digitaal Dagboek.

Enjoy Life Peeps.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ja je moet nog verder zoeken dr zijn wat tegenslagen geweest alleen ja die heb je in t leven
| 21:47 |
Hopelijk heb je intussen al een job gevonden
| 21:24 |
leuk om zo te lezen!
| 16:54 |
Ik weet dat je er erg mee bezig bent om werk te vinden Ik weet dat het je gaat lukken En indd Spelletjes doen we te weinig Daar moeten we wat aan gaan doen
| 17:16 |
leuk om lezen dus ik kijk uit naar deel 2
| 19:53 |
Bedankt voor je leuke reactie frieke. Morgen komt deel 2 ;)
| 20:32 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen