Life Update #4 - Work & Positivity.

Life Update #4 - Work & Positivity.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hii Peeps,

Het is even geleden dat ik iets heb geblogd ... Om precies te zijn 3 dagen,, dit komt omdat ik echt even moest wennen aan mijn nieuwe levenstyle als arbeider (haha). Ik moet zeggen dat ik het enorm naar me zin heb op me werk. Ik heb leuke/aardige collega's en het werk is super relax. Alleen moet ik weer wennen aan het vroeg opstaan en aan de gehele dag werken. Maar ik weet zeker dat dat snel went met zo'n leuke baan. Bedankt allemaal voor de lieve reacties en felicitaties met me nieuwe job... Het doet me goed om dat te lezen.

Me leven gaat er stukje bij beetje beter uit zien. Er is weer een lichtpuntje die ervoor zorgt dat ik weer een toekomst kan visualiseren. Nu hopen dat de slechtere dagen een beetje weg blijven en dat het geluk toe treed.

Sowieso, altijd hoofd omhoog en positief denken. ByeBye Peeps.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel succes nog
| 21:24 |
Blij voor je mooie vooruitzichten.
| 11:06 |
Wat fijn dat je het naar je zin heb op je werk
| 23:29 |
Ik vind het fijn dat je het naar je zin hebt op je werk
| 22:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen