Life Update #5 - The Bucket List

Life Update #5 - The Bucket List


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voldoening.

Hi Peeps.

Welkom bij een nieuwe life update blog. Enjoy reading ;)

Ik geb een baan, een inkomen, een stukje stabiliteit. En toch ... Toch heb ik nog een beetje dat gevoel van onvoldaanheid. Er is nog zoveel wat op mijn lijstje staat. Dingen die ik het liefst wil bereiken in mijn leven. Vandaar dat ik "net als vele andere" een Bucket List heb gemaakt. Een lijst met alle dingen erop genoteerd die ik in mijn leven nog mee wil meemaken en hopelijk zal ik mijn lijstje kunnen afwerken hihi.

The Bucket List!


1* Nashville Tennesee Bezoeken.

2* Een Rondreis Maken.

3* Bunjee Jumpen.

4* Parachute Springen.

5* Een Concert Meemaken van Eminem.

6* Eminem Omtmoeten.

7* Ed Sheeran Ontmoeten.

8* Bekend Worden met YouTube.

9* Een Eigen Medicinale Wiet Soort Ontwikkelen.

10* Egypte zien.

Dit zijn 10 Dingen die ik sws wil bereiken voordat ik 60 jaar ben geworden. Nog 34 jaar te gaan dus haha. Er worden waarschijnlijk nog veel meer wensen bij de Bucket List bijgevoegd. Maar dit zijn wel de belangrijkste 10 :).


Laat me weten wat er op jou Bucket List op nummer 1 staat!? :D

ByeBye Peeps.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
veel succes met de bucket list
| 22:18 |
JAAA SWS EMINEM CONCERT EN ONTMOETEN !!!
| 11:10 |
Dat gaat jou wel lukken
| 13:40 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen