Mijn BIJNA Doodervaring verteld voor de Camera.

Mijn BIJNA Doodervaring verteld voor de Camera.


Hi Peeps en welkom bij een nieuwe blog :)

Deze blog bevat niet al te vrolijke content aangezien ik met jullie ga hebben over mijn BIJNA doodervaring.
Ik vond dit een verschrikkelijke tijd en ik hoop dat nooit meer mee te maken.
Hieronder zie je het kranten knipsel uit het "Omroep Brabant Nieuws".

In de video hieronder vertel ik jullie onder het genot van Cannabis Marihuana hoe ik mijn Bijna doodervaring heb ervaren. Enjoy watching Peeps.
Vergeet de video geen duimpje omhoog te geven als je hem leuk vond, dit helpt een YouTuber enorm om hoger in de trending lijst voor te komen zodat hun video's ook vaker worden bekeken. :D Cheers voor alle stoners en geniet van de video.

In de video hieronder word het gebruik van Cannabis Marihuana getoond, vandaar dat de meeste content op mijn YouTube kanaal bedoeld is voor Volwassen en Legale Marihuana Gebruikers en/of Patiënten. (18+)
Enjoy Peeps!

Laat me weten wat je hiervan vond in de reactie :) en tot de volgende Blog!

Volg mij op Social Media :D

Instagram: @infamouscanary

Twitter: @infamouscanary
Snapchat: Doncolemike
Facebook: @infamouscanary
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnjpFIzHxMikSFPOC-Jq8dQ?pbjreload=10

Mijn voornemens voor 2018 + YouTube

Lees hier een van mijn vorige blogs :)

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Waarom wil je deze verschrikkelijke tijd delen?
| 01:24 |
Als ik hier nog aan terug denk. Heb ik kippenvel over heel mijn lijf. Ik hoop dit nooit meer mee te maken.
| 23:56 |
Het was een heftige paar dagen inderdaad ja.
| 12:57 |
Het is natuurlijk verschrikkelijk dat je dit hebt meegemaakt, dus begrijp me aub niet verkeerd als ik zeg dat het 'niet erg is als er ook minder leuke verhalen worden gedeeld." Want het verhaal an sich is wel erg. Maar het leven is niet alleen maar rozegeur en maneschijn, dus ja, logisch dat er ook minder 'fijne' verhalen worden verteld. Zo blog ik bijvoorbeeld over pesten. Niets om vrolijk van te worden.
| 19:56 |
Dat ben ik helemaal met je eens :) ... Niet alles gaat altijd even goed en Social Media is nou eenmaal een fijne uitlaatklep.
| 20:11 |
Niet iedereen durft er ook die kant te laten zien. :)
| 20:12 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden