Mijn Favoriete YouTuber's

Mijn Favoriete YouTuber's


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling

Hi Peeps en welkom bij een nieuwe blog :)
Zoals vele van jullie al weten ben ik een "YouTuber" en voor zei die de laaste jaren onder een steen hebben geleefd :P, YouTube is een online platform waar je je zelf gemaakte video's online kan zetten op je eigen YouTube kanaal. hierdoor kan iedereen rond over de gehele wereld jou video zien.
In de loop van de jaren is YouTube het grootste platform geworden voor het uploaden van video's.
Grotere bedrijven steunen en financieren bepaalde content van verschillende YouTubers om op die manier verkeer te krijgen naar hun eigen bedrijf, website en/of product.
Inmiddels zijn er miljoenen YouTubers over de wereld die allemaal op hun eigen manier hun bepaalde content met ons allemaal delen. Dit zijn mijn persoonlijke 5 Favoriete YouTubers! :D

 • SilencedHippie (387.548 abonnees)
  Een "stoner" kanaal vol met Storytime, educatieve en leuke video's voor de wiet gebruikers onder ons :)
 • StukTV (1.646.728 abonnees)
  3 mannen die opdrachten uitvoeren die de kijkers beslissen. Super leuke content met veel humor en lol.
 • Ally Hardesty (213.481 abonnees)
  Een leuke vlotte dame die volgens mijn mening veel meer abonnees verdiend. Haar kanaal bevat enorm veel "Storytime" en "Rambling" video's. Voor mij echt een genot om naar te kijken.
 • Shane Dawson (11.680.591 abonnees)
  Shane Dawson in momenteel een van mijn top favo youtubers. Met video's van het testen van rare producten die hij online koopt tot Conspiracy Theories video's waarin Shane verteld welke bizarre theorieën er de wereld rond gaan.
 • SUPERGAANDE (488.446 abonnees)
  Een super leuk YouTube kanaal met 2 vrienden die binnen een jaar tijd geëxplodeerd zijn binnen in het platform. Deze 2 mannen gaan onder andere de straat op om mensen belachelijke vragen te stellen. Hiermee werden zij zo bekend dat ze vanaf toen alleen maar meer naar de top gingen. Met vragen als "Hoeveel staat er nu op je rekening?" en "Hoe duur is jouw outfit?" en buiten dat nog veel meer leuke content is SUPERGAANDE in eind 2017 genomineerd voor de "Xite Award - Best youtube content."

Dat was het voor deze blog peeps.

dagelijks geniet ik van het kijken van de video's van deze youtubers.
Door "SilencedHippie" ben ik zelf een youtuber geworden en hoop ik dat ik ooit zal behoren bij een van de top youtubers. Momenteel zit ik op de 232 Abonnees, dus ik heb nog een lange weg te gaan hihi.

Wil jij mij helpen om tot de top van youtubers te behoren?! Dat zou geweldig zijn.
Klik hieronder dan op de link die je brengt naar mijn YouTube kanaal waar mijn content voor iedereen te bekijken valt.
Klik onder de video op de knop "Abonneer" of "Subscribe" en dit zal er langzaam voor zorgen dat mijn video's wat meer bekeken worden dan nu hihi.
www.youtube.com/infamouscanary

Bedankt voor het lezen van deze blog, ik hoop dat je hebt genoten :D

Laat gerust een reactie achter hieronder :)

Bye Bye Peeps! ;)

Volg mij op al mijn Social Media :)

Volg mij op al mijn Social Media :)

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
zijn allemaal leuke Youtubers!!!!!!!
| 17:44 |
Hah, ik herontdekte Shane Dawson onlangs ook weer terug. Enkele jaren geleden gestopt met kijken omdat het wat te veel van het goede was, maar hij is erg hard veranderd :)
| 09:55 |
Die zijn ook leuk hoorde ik
| 17:25 |
Ja dit zijn indd leuke youtubers.
| 16:15 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen