Mijn Haat voor Katten VS. Mijn Beste Maatje.

Mijn Haat voor Katten VS. Mijn Beste Maatje.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hii Peeps.

Zoals vele in mijn directe omgeving al weten heb ik totaal niets met katten. Ik vind ze vaak verschrikkelijk. Noem mij maar een honden mens 🐶 daar kan je nog wat mee hha.

Maar toch moet ik toegeven dat onze huiskat in de loop van tijd me beste maatje is geworden. Ik had nooit kunnen bedenken dat zo'n kleine haarbal mij (op zijn eigen manier) zo veel liefde kon geven. Een kopje hier en daar kan al veel nare gedachtes stoppen en ik vind het een heerlijk gevoel wanneer het beestje heel de nacht naast me op me kussen ligt of in me knie holtes opgerold slaapt. Op vele manieren kan ik dus raar genoeg enorm genieten van ons huis katertje, ondanks ik totaal niets met andere katten heb. Coco (zijn naam) is een geval apart en met zijn halve kromme staartje, zijn afwijkend oog en zijn grappige/schattige stommiteiten is het een bijzonder beestje en we houden veel van hem.❤Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
een mooi beestje !!!
| 22:28 |
Wat een leuk en lief beestje :)
| 13:31 |
Katten zijn het best :D
| 13:03 |
Wat een lieverd.
| 10:22 |
Wat een schatje!
Ik ben altijd al een kattenliefhebber geweest. Het leuke is ook dat een kat die bij je in huis woont, bepaalde trekjes over gaat nemen. :D
| 10:20 |
Vroeger was ik hondenmens.. nu al jaaaren besmet met het kattenvirus.. katten zijn de bomb.. heerlijk dat gepur haha
| 01:39 |
Ik moet je "wat mijn katertje betreft" helemaal gelijk geven
| 01:43 |
Haha zoveel karakter kunnen ze hebben. Onze zwarte kater is ook echt cool :)
| 01:49 |
Ja ons maatje. Ik kan hem af en toe wat aandoen. Maar dan knippert hij met zijn "slecht oogje" en ben ik alles weer vergeten
| 01:12 |
Haha indd. En dat weetie maar al te goed
| 01:18 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen