Mijn Strain Journal - Weed Reviews.

Mijn "Strain Journal" - Weed Reviews.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Als dagelijkse gebruiker van Canabiss Marihuana ben ik in de afgelopen 11 jaar enorm ontwikkeld rondom de kennis van deze prachtige plant. Dat verschillende planten kunnen zorgen voor een enforish gevoel en zelfs healende krachten bevat is voor mij wonderbaarlijk.

Een ieder die geen gebruik maakt van Marihuana zal niet zo snel de voordelen inzien van het consumeren van de plant maar toch kan ik jullie meegeven dat het zeker weten een effect heeft op ieder persoon voor verschillende doel eindes.

Ik weet natuurlijk niet alles over de kruid en dagelijks worden er steeds meer planten gekruist waardoor je een hele variatie aan verschillende wiet soorten hebt. Ik ben voor mezelf een "Strain Journal" aant bijhouden. Hier in noteer ik de werking, smaak en specificaties van de plant die ik op dat moment rook. Dit vind ik voor mezelf heel handig. Ik kan nu bijhouden welke wiet soorten het beste bij mij passen en welke juist totaal niet. Ook leer ik op deze manier steeds meer over verschillende soorten.

Momenteel staan er alleen strains in die ik in Nederland heb gerookt. Echter hoop ik mijn "Strain Journal" te verbreden en hoop ik reviews te kunnen maken over verschillende wiet soorten over de hele wereld. Dat lijkt me super leuk.

Door vele jaren bezig geweest te zijn met Canabiss Marihuana is dit een grote hobby geworden. Als stoner geniet ik van de plant en alles erom heen. Van het verzamelen van wiet gerelateerde objecten zoals: Bongs, Dabbers, Aanstekers, Grinders etc. Tot de gezelligheid wanneer je het met vrienden consumeerd.

Geniet jij ook van deze wonderbaarlijke plant.. Laat het dan weten in de reacties ;)

Have a High Time Peeps.

ByeBye.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik wil het wel eens proberen. ik geloof in zijn geneeskrachtige werking. ik ben van plan op de cbd olie aan te schaffen
| 22:12 |
Fijn dat je ervan geniet. Blijven doen.
| 15:04 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen