Mijn voornemens voor 2018 + YouTube NEW YEAR Video.

Mijn voornemens voor 2018 + YouTube "NEW YEAR" Video.


Hi peeps en welkom bij een nieuwe blog :D
In deze blog ga ik jullie al mijn goede voornemens voor 2018 vertellen. Sommige houden niet van goede voornemens en ergens vind ik ook dat je heel het jaar door goede voornemens moet hebben, maar ik vind het makkelijker om er een datum aan vast te plakken hihi. Ook bevat deze blog een YouTube video waarin ik jullie mee neem in een oud en nieuw feestje bij ons thuis :D Enjoy peeps.

Mijn voornemens voor 2018.

  • Mensen in mijn omgeving meer helpen.
  • Een stabielere inkomen creëren.
  • Zorgen voor een eigen stekkie.
  • Meer met YouTube gaan doen.
  • Veel meer lol hebben.
  • Meer genieten van het leven.
  • En natuurlijk enorm veel bloggen op Yoors (hihi)

Dit zijn mijn goede voornemens voor het aankomende jaar en ik zal er alles aan gaan doen om deze te voltooien :).
Heb jij nog leuke voornemens voor 2018? Laat het mijn dan weten in de reacties, Super leuk om deze te lezen!
Hieronder kun je genieten van een leuke YouTube video van oud en nieuw 2017/2018 bij mij thuis.
Enjoy Watching Peeps ;)

Instagram: @infamouscanary

Twitter: @infamouscanary
Snapchat: Doncolemike
Facebook: @infamouscanary
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnjpFIzHxMikSFPOC-Jq8dQ?pbjreload=10


HAPPY NEW YEAR #2018

Lees hier mijn vorige blog :D

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooie voornemens succes met het realiseren :-)
| 12:44 |
Mooie voornemens, succes bij het realiseren ervan!
| 11:56 |
Ik hoop voor je dat je al je goede voornemens kan realiseren !
| 10:02 |
Succes ook met de goede voornemens
| 09:39 |
Leuke video! Hopelijk kun je al je voornemens realiseren. Ikzelf heb geen goede voornemens. Dat komt eigenlijk omdat ik als ik iets wil direct actie neem in plaats van het uit te stellen tot ergens in de toekomst. Geen to do lijstjes dus, wat wel lekker relaxed leven is. Jointje erbij zou wel lekker zijn op z'n tijd, maar ja, ik woon in Indonesië hè, en daar kun je beter niet betrapt worden op 'het gebruik of het bezit van' :(
| 09:01 |
Veel geluk in het nieuwe jaar.
| 08:50 |
Goede voornemens ik hoop dat ze uitkomen
| 07:03 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden