Natuur is mijn liefde.

Natuur is mijn liefde.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hi Peeps,

Ik ben Mike...Jip, deze mafkees.

Naast de dagelijkse humor waar ik mee te maken krijg en tevens enorm van hou. Gaat deze blog over een ander onderwerp waar ik ook (en eigenlijk een beetje meer) van geniet. "De Natuur". Misschien klinkt dit voor sommige al enorm hippie-achtig maar voor mij kan de natuur in verschillende aspecten enorm helpen en buiten dat kan ik erg genieten van wat "Moeder Natuur" ons te bieden heeft.

Daarom zal je op mijn pagina vrij veel natuur foto's vinden.

Ik vind het heerlijk om uren te genieten in een groot bos of natuurlijke gebieden. Vaak rook ik wat marihuana op bijzonder mooie plekjes om er "na eigen gevoel" extra van te genieten.

Samengevat ben ik een enorme natuur fanaat.😍

Dit is een van de vele feiten over mij die ik graag met jullie deel. 

Geniet jij ook zo van de natuur laat het dan weten met een leuke reactie. Ik hoop dat jullie genieten van alles wat nog mag gaan komen op mijn pagina.😀

Enjoy Peeps.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik ben nu ook wel een natuurliefhebber
| 21:39 |
natuur is mooi, soms ook angstaanjagend en vernietigend.
| 21:15 |
Ja ik geniet ook van de natuur, en alles wat natuurlijk is
| 16:33 |
Hongarije ken ik ook , pracht land. kun je vast ook zonder je 'shotjes' van genieten denk ik
| 16:35 |
Dat klinkt in ieder geval zalig!
Wij (mijn vriend, ik en onze 2 schatjes van hondjes) gaan binnenkort verhuizen naar Hongarije. Vooral omdat de natuur daar zo prachtig is - we hebben zicht op de bergen - en we willen daar met de tijd zelfvoorzienend worden. Jammer dat er hoge straffen staan in Hongarije op het gebruik van Marihuana, dat is ginder (nog!) niet legaal. Ik ga je volgen want de natuur is ook onze grote liefde :)
| 16:22 |
Wauw neraida. Geweldig dat je de natuur un Hongarije gaat opzoeken, ik ben vorig jaar, voor een half jaar, naar Roemenië geweest (dat ligt vlakbij Hongarije). Hier heb ik ook heerlijk kunnen genieten van de natuurlijke omgeving. Helaas lag daar de straf op Marihuana ook zeer hoog dus heb ik dit niet kunnen nuttigen op de fantastische mooie, speciale plekjes.
Maar dat haalde de bijzondere momenten niet weg.

Geniet in Hongarije en bedankt voor het volgen... Ik vind jouw pagina bijzonder interessant dus ik volg jou zeker weten ook. Ga zo door ;)
| 16:28 |
Wat is er nou mooier dan onder het genot van maihuana te genieten van wat moeder natuur te bieden heeft
| 10:44 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen