Random Weetje #18 - 'N Gevaarlijk Huisdiertje.

Random Weetje #18 - 'N Gevaarlijk Huisdiertje.


De huiskat. Bij vele onder ons een favoriet onder de huisdieren. Toch is dit harig beestje niet bepaald onschuldig. De huiskat staat namelijk in de top 5 van gevaarlijkste kat achtige ter wereld. De reflexen van de huiskat zijn zo enorm ontwikkeld dat dit beestje met gemak een volwassen mens kan doden. Geef 'm maar optijd zijn eten voordat hij chagrijnig word haha.



Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja zou je niet denken van zo'n schattig beestje
| 11:02 |
Hoe kan een kat nu een mens vermoorden? :p Van een hond neem ik dat aan hihi, maar van mijn kater écht niet :-)
| 10:12 |
En dan? Sommige honden kunnen je nog sneller verslinden, maar als je geen natuurlijke dood sterft, is de kans groter dat een medemens er voor verantwoordelijk is, in plaats van een (huis)dier. Mijn katten zijn gewoon schatjes.
| 01:53 |
Die van mij is totaal ongevaarlijk. Slaapt zo'n 20 van de 24 uur per dag. Heel soms krijg ik een muis, of een deel van wat een muis had moeten zijn, maar verder dus totaal ongevaarlijk ;-)
| 00:39 |
Geen kat in huis dus!
| 23:14 |
Ik ben ook geen nummer 1 fan van katten nee. Al moet ik zeggen dat onze kat een schatje is die niet snel iemand ieta aan zou doen. Maar toch hou ik m maar tevreden haha.
| 23:27 |
Ja af en toe kijkt onze kat mij aan en denk ik Wow heel snel eten geven
| 23:01 |
Haha kung fu Coco :p XD
| 23:25 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden