Random Weetje #21 - Slapende Dolfijnen.

Random Weetje #21 - Slapende Dolfijnen.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De dolfijn is na mijn persoonlijke mening een prachtig water dier. En ik mag wel zeggen 1 van mijn favoriete dieren van het water rijk. Vandaar dat het random weetje van vandaag over ... Je raad het al ... De dolfijn gaat.

Het weetje:

Een dolfijn slaapt met zijn/haar ogen open, of alleen met 1 geopend oog. Waarom kan ik niet precies zeggen aangezien er veel theorieën te vinden zijn over dit feit. Ik denk persoonlijk dat dolfijnen dan in hun slaap nog alles in de gaten kunnen houden. Ze zijn immers niet een van de sterkste water beesten.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ja das wel vreed ja
| 13:48 |
Goh, dit wist ik niet!
| 12:35 |
Wat een leuk weetje!
| 22:02 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
auto leasen
auto leasen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen