Random Weetje #21 - Slapende Dolfijnen.

Random Weetje #21 - Slapende Dolfijnen.


De dolfijn is na mijn persoonlijke mening een prachtig water dier. En ik mag wel zeggen 1 van mijn favoriete dieren van het water rijk. Vandaar dat het random weetje van vandaag over ... Je raad het al ... De dolfijn gaat.

Het weetje:

Een dolfijn slaapt met zijn/haar ogen open, of alleen met 1 geopend oog. Waarom kan ik niet precies zeggen aangezien er veel theorieën te vinden zijn over dit feit. Ik denk persoonlijk dat dolfijnen dan in hun slaap nog alles in de gaten kunnen houden. Ze zijn immers niet een van de sterkste water beesten.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ja das wel vreed ja
| 13:48 |
Goh, dit wist ik niet!
| 12:35 |
Wat een leuk weetje!
| 22:02 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden