Turning 26.

Turning 26.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hi Peeps.

Vandaag is dus de dag. Ik ben jarig, de grote 26 hangt boven me hoofd. Het is natuurlijk altijd leuk om een jaartje ouder (en hopelijk wijzer haha). Maar toch heb ik nog de gemende gevoelens haha. Gelukkig heb ik al enig wat felicitaties mogen ontvangen van familie en vrienden dus ik ben vrolijk wakker geworden. Nu heerlijk ontbijten samen en kijken wat deze dag mij gaat brengen. #Turning26;)

ByeBye Peeps.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nog een gelukkige verjaadag!
| 13:33 |
Gefeliciteerd mijn hartje :-)
| 13:40 |
Van harte gefeliciteerd!
| 12:58 |
Van harte gefeliciteerd!
| 12:25 |
Gefeliciteerd! Maak er een leuke dag van :)
| 11:00 |
Dank je.. Gaat zeler goed komen :)
| 11:07 |
Gefeliciteerd met je verjaardag!
| 10:53 |
Dank je wel Andornanble.
| 10:58 |
HEY BROTHER GEFELICITEERD!!!
| 10:51 |
Hha thanks maatje.
| 10:58 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen