Turning 26.

Turning 26.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hi Peeps.

Vandaag is dus de dag. Ik ben jarig, de grote 26 hangt boven me hoofd. Het is natuurlijk altijd leuk om een jaartje ouder (en hopelijk wijzer haha). Maar toch heb ik nog de gemende gevoelens haha. Gelukkig heb ik al enig wat felicitaties mogen ontvangen van familie en vrienden dus ik ben vrolijk wakker geworden. Nu heerlijk ontbijten samen en kijken wat deze dag mij gaat brengen. #Turning26;)

ByeBye Peeps.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nog een gelukkige verjaadag!
| 13:33 |
Gefeliciteerd mijn hartje :-)
| 13:40 |
Van harte gefeliciteerd!
| 12:58 |
Van harte gefeliciteerd!
| 12:25 |
Gefeliciteerd! Maak er een leuke dag van :)
| 11:00 |
Dank je.. Gaat zeler goed komen :)
| 11:07 |
HEY BROTHER GEFELICITEERD!!!
| 10:51 |
Hha thanks maatje.
| 10:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen