Wat Cannabis Doet Voor Mij.

Wat Cannabis Doet Voor Mij.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hi Peeps.

Mensen die wat vaker rondhangen op mijn pagina, weten onderhand wel dat ik een dagelijkse gebruiker van Cannabis Marihuana ben. En als je dit nog niet wist of nieuw bent op mijn pagina dan weet je het nu (Haha). Na een aantal Cannabis gerelateerde post te hebben geplaats hier op Yoors, had ik het idee om jullie eens te vertellen wat Cannabis precies doet voor mij als "Stoner" (benaming voor mensen die Cannabis Marihuana nuttigen). Dus vandaar deze blog.

Enjoy Reading Peeps ;)

.... "Ik gebruik geen drugs, Ik rook wiet" ... Dit is het slogan van vele stoners. Ook voor mij. Ik zie Cannabis niet als een drug. Teminste, geen hard drugs. Het is inmiddels bekend dat Hennep en Cannabis al honderden jaren op deze aarde gebruikt worden voor verschillende doeleindes. Medicinaal, Het maken van kledij, Recreatief, etc.Cannabis Marihuana is dus voor vele mensen een extreem goed hulp middel. Maar wat doet het voor mij?

°1. Cannabis verminderd mijn hoofdpijn wanneer ik last krijg van mijn Cluster Hoofdpijn (Een vorm van Migraine.)


°2. Cannabis verlicht het gespannen gevoel in mijn lichaam in tijden van stress.


°3. Op recreatief gebied is Cannabis mijn ultieme oplossing. Denk hierbij aan: Tekenen, Schrijven, Graphig Design, Schilderen. Maar ook: Oplossingen vinden op problemen, vrede bewaren etc.       

°4. Het verschillend enforisch gevoel van de high van de verschillende planten is een beleving apart.

°5. Ik vind het enorm fasinerend om te experimenteren met verschillende Cannaboiden om diverse Hybrides te creëren voor doeleindes als medicinaal gebruik of pijn stillend effect.

°6. Buiten al de boven genoemde feiten wat Cannabis doet voor mij geniet ik er ook gewoon ultiem van. Het gevoel wat het mij geeft is haast niet te beschrijven en de hulp die Marihuana geeft in tijden waar het nodig is, werkt zeer effectief voor mij persoonlijk. Cannabis is voor mij vaak een uitweg geweest en hoe gek het voor de meeste misschien zal klinken is Marihuana er altijd geweest wanneer ik het nodig had. Medicinaal, Emotioneel en recreatief gezien.

Deze plant is inmiddels al ruim 12 jaar in mijn leven en tot nu toe heb ik er alleen maar voordelen uit gehaald. 

°Cannabis vermoord geen mensen. °Cannabis bevat helende sappen, kruiden en stoffen. °Cannabis geeft geen kater de volgende ochtend ;) °Cannabis is er voor de mens.


Dit waren de dingetjes waardoor ik een dagelijkse gebruiker ben van Cannabis Marihuana. Ben jij nou benieuwd of Cannabis jouw kan helpen voor welk doeleinde in welke situatie dan ook? Probeer het gewoon een keer. Het is niet schadelijk, het is niet dodelijk. Het enige nadeel is dat het misschien niets voor jou is. En dat kan en mag gelukkig ;).

Hopelijk hebben jullie genoten van deze blog. Stay High Peeps :).

ByeBye.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (26 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Inderdaad, ik heb ervan genoten!
| 17:28 |
fantastisch lijkt me
| 22:28 |
Ik kan niets anders zeggen, dan ik alleen maar herkenning lees.
Zelf al vanaf mijn 12de een 'Stoner' en ik hou er nog steeds van, elke dag!
Door wat ik heb meegemaakt, met verschillende trauma's, geeft dit mij de 'rust' die echt niks anders mij zou kunnen geven.
Ik ben mij wel bewust, dat nu naarmate ik ouder wordt, ik wat minder behoefte heb eraan, maar dat maakt het zeker niet minder lekker ;)
Thanks voor je blog.
Enjoy you're Saturday!
| 10:42 |
Thanks voor je reactie :) het geeft mij zeker weten ook enorm veel rust.
Stay high ;) Enjoy your day 2.
| 12:01 |
:) !!!
| 13:19 |
Ik heb slapeloosheid en weed helpt mij om in slaap te koomuh in plaats van chemische slaap middelen kan eindelijk na iets van 20 jaar meer dan 3,5 uur slaapuh en dat is vor mijn doen veel seg maar
| 00:57 |
Ik had heel erg veel pijn en kwam er maar nier van af. Mijn buren hadden een plant gekweekt voor medicinaal ik gebruik en een topje gekregen. Wat was het fijn om.even geen pijn te hebben. Wil het nu ook.proberentijdens.mijn menstruatie want alle pijnstilling van de wereld helpt.me.nog niet. Wil alleen liever niet roken maar geen.idee waar je goede cbd olie kan krijgen.
| 22:34 |
Mooi om te lezen dat t voor jou werkt.
En je er ook baat bij hebt
| 20:49 |
Fijn dat je er baat bij hebt . Mijn jongste heeft het jarenlang ook gebruikt om nare dingen mee te verdringen
Ikzelf sinds wat maanden de olie voor eht slapen om minder pijn te hebben, t werkt en k slaap heerlijk.
k Merkte wel aan mijn zoond at hij nooti ziek was en nu hij dat niet meer gebruikt dus weer wel griepjes etc
wat je er wel mee hebt..de andere dag makkelijker moppert..tenminste dat zie ik bij de "stoners"
| 11:12 |
Ik gebruik het al ruim 12 jaar intensief en ik mag met alle eerlijk zeggen dat ik nooit ziek ben. Ik kamp 1x per jaar met een heftige allergie voor pollen..maar thats it :) fijn dat de olie werkt voor u Karin.
| 11:21 |
geweldig ja, fijn geen griepjes enzo..blij voor je..maar wees je wel bewust dat na erg intensief jarenlang gebruik de hersens wel wat minder worden met opnemen ..dus waakzaam blijven
| 11:47 |
Goed dat het je zo goed helpt
| 10:47 |
Een complete lofzang over cannabis, lees ik hier. Onbegrijpelijk dat je voor zoiets een podium krijgt. Beste Mike, als jij denkt het ultieme geluk in cannabis te hebben gevonden dan is dat uiteraard jouw eigen beslissing en keuze. Maar het lijkt me verstandig dat je stopt met het adviseren en mensen over de streep te trekken om dit ook te gaan doen. Ik heb namelijk nieuws voor je: het is ongezond en kan desastreuze gevolgen hebben.

Ik ga nu even heel hard sporten, mediteren, wandelen in de natuur en allerlei andere randzaken waarvan een mens ontspannen, creatief en energierijk word. Toegegeven, het kost enige inzet en volharding, maar dan heb je ook wat. Namelijk een vrij, gezond, gelukkig en een op natuurlijke basis leven.
| 10:23 |
Cannabis word nochtans door heel veel mensen beschouwd als een natuurlijk medicijn
| 10:48 |
Dat cannabis door veel mensen beschouwd wordt als een natuurlijk medicijn, betekent nog niet dat dit ook daadwerkelijk zo is.
| 12:19 |
Cannabis Marihuana is een bijzonder middel die al menigmaal heeft Bewezen dat zij ziektes verhelpt en mensen om op een bijzondere manier toch normaal te kunnen leven. We zouden moeten vieren dat er zo'n medicijn is in Nederland. Ik verwacht met mijn blogs ook geen begrip voor de onwetende. Als hard sporten, mediteren en wandelen in de natuur jouw ding is moet je dat zeker blijven doen ;)
| 11:18 |
Grappig dat criticasters door blowers altijd weggezet worden als zijnde onwetend. Ik begrijp dat wel. Per slot van rekening is het moeilijk om een ander geluid te verteren en kritiek te krijgen op de door hun zo opgehemelde levensstijl. Discussiëren is dan ook volstrekt zinloos.
| 12:16 |
Ik ben er zelf mee gedtopt omdat ik er echt dom van werd, maar ik ken wel mensen die het medicinaal gebruiken voor spierziektes en dat werkt echt goed. ✌
| 22:57 |
een keer zal zeker niet schadelijk zijn maar op termijn heb ik er toch mijn bedenkingen over, maar als jij ermee geholpen bent des te beter
| 19:07 |
Gebruik het voor migraine en voor het slapen mischien dat ik voor het slapen de olie wil gaan proberen.
| 18:17 |
Moet je zeker doen vanessa:). Hoop dat het werkt voor je.
| 18:19 |
Goed dat cannabis jouw clusterhoofdpijnen vermindert. Bij mijn man en zoon haalde het niets uit.
| 17:59 |
Niets voor mij, maar wel goed dat het zoveel voordelen heeft voor jou.
| 16:41 |
Ik gebruik zelf geen wiet meer, maar ik ben er ook zeker niet tegen! Interessant om te lezen wat het met jou doet! Ik ben je gaan volgen :)
| 16:15 |
Ik weet dat je er veel vanaf weet. En ook is het fijn om eens af en toe een jointje met je te roken.
| 15:36 |
Dat is het zeker hihi
| 15:39 |
Olie spreekt mij aan ivm fibromyalgie/partner heeft cluster hoofdpijn ook
| 14:59 |
dat is duidelijke taal en een eerlijk verhaal alhoewel niets voor mij...ik heb heel lang geleden eens een pufje genomen en ik val in slaap :) dus toch niet iets voor iedereen!
Zolang het met mate is en je hebt er voordelen uit is er niets aan de hand zeker???
| 14:59 |
Als het effect van in slaap vallen niets voor jouw is dan is Cannabis inderdaad geen aanrader. Wel word Marihuana via de dokter voorgeschreven wanneer je last hebt van slapenloosheid. Dus er zit voor sommige wel weer een voordeel aan het in slaap vallen na het roken ervan :)
| 15:38 |
Het is er ook idd voor als je niet slapen kunt alleen gebruikt men vaker olie verkrijgbaar met of zonder thc
| 18:10 |
interesting to read
| 14:38 |
Well thank you. :D
| 14:53 |
Is alweer een paar jaar geleden dat ik het geblowd heb. Gebruikte het als pijn stiller en recreatief.
Wel gebruik ik nu CBD olie en zou graag THC olie gaan gebruiken . Blowen wil ik niet meer (gestopt met sigaretten roken), maar eventueel THC/CBD eliquid of een vaporiser weer wel. Voor nu kan het niet ivm kinderwens en borstvoeding.
Mijn man blowt wel geregeld (net als een heel groot deel van de vrienden/kennisenkring) , hij heeft Asperger en blowen geeft hem rust in zijn hoofd. huisarts en GGZ hebben al eens voorgesteld te stoppen en dan aan de (synthetische) medicatie te gaan, omdat het vergoed wordt.
| 14:32 |
Goed van je dat je gestopt bent met het roken van tabak. Hier zitten inderdaad hele schadelijke en slechte stoffen in. Ik ben ook steeds meer aan het overwegen om ipv de cannabis te consumeren via een joint het via wax of olie te gaan doen. Deste gezonder (hihi). Voor uw man kan dit ook een heel goed alternatief zijn.
| 14:55 |
Zeker, alleen die rookt nog gewoon . Die heeft nog niet genoeg motivatie om te stoppen met roken.
| 15:16 |
Misschien met de tijd dan. Succes saam :)
| 15:35 |
Zelf nog niet nodig gehad (gezondheidsgewijs dan), maarik ben voor. Ik geloof in de medicinale werking. Ik ben aan het uitkijken voor toch de druppels in huis te halen.
| 14:26 |
Je hebt ook druppels zonder thc die zou je eerst kunnen gebruiken e.v. Alleen schijn je de druppels even door te moeten gebruiken voordat het de optimale werking heeft.
| 18:14 |
I know, cbd he. Dank je
| 18:15 |
interessant om te lezen
| 14:24 |
Dank je Lia. Ik ben er in de jaren ook enorm geintereseerd in geraakt.
| 15:35 |
Smoke a joint a day its keeps the docter a way. Roken doe ik het voor mij plezier en de druppels kan ik iedereen aanraden
| 14:11 |
Aan mij is het niet besteed, maar verder moet men het uiteraard zelf weten. Ik verneem links en rechts dat het medicinale werking heeft, fantastisch.
Dit is mijn (enige) ervaring met weed: yoo.rs/tipsvaningrid/blog/mijn-eerste-keer-was-ook-meteen-de-laatste-1453330178.html?Ysid=8138
| 14:07 |
Het feit dat de medicinale werking zeker actief is in deze plant is inderdaad fantastisch.
| 14:56 |
En geeft te denken waarom wietplantages worden opgerold.... a. er zijn (afgezien van eventuele stankoverlast voor omwonenden) veel ergere zaken gaande waar men achteraan zou moeten gaan. b. wil big pharma liever niet dat men op natuurlijke wijze ziektes e.d. behandelt danwel geneest??
| 16:36 |
Goede vraag Ingrid. De grootste rede waarom er een verbod is op het zelf kweken van planten is omdat het volgens de brandweer Absoluut niet brand veilig is. Er worden lampen gebruikt met een extreem hoog vermogen. Dit mag van de energie maatschapijen en brandweer niet. Buite deze rede zijn er nog overal zij takken in de wet waardoor t zelf kweken van cannabis thuis verboden is. :)
| 16:59 |
Ja kennelijk mag je maar een bepaald aantal planten zelf thuis hebben.
Illegale stroomaftap is natuurlijk ook niet dat je zegt geweldig. But you get my point.
| 17:07 |
Het is ondertussen al een tijdje geleden dat ik nog wiet gerookt heb, maar ik heb er zeker niets op tegen.
| 14:03 |
Met het roken heb ik helemaal niets, wel zou ik de olie willen uitproberen.
| 13:37 |
Ik raad dit zeker aan. Zelf ben ik ook aan het overwegen om olie te gaan gebruiken.
| 13:38 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen