Wat ik zou doen als ik Miljonair zou zijn?!

Wat ik zou doen als ik Miljonair zou zijn?!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hi Peeps!
Vandaag was ik een beetje aan het fantaseren over hoe het zou zijn als ik Miljonair zou worden.
Wat zou ik als eerste doen? Hoe zal ik gaan leven? Beleggen of niet? Zou ik immigreren?
Er gingen enorm veel gedachtes door mijn hoofd en ik zag mezelf al helemaal als koning leven (Haha).
Fantaseren is natuurlijk heel gezond en al weet ik ergens wel dat de kans gigantisch klein is dat een doorsnee jongen als ik op een dag Miljonair zal worden.
Maar dat haalt niet weg dat je er over mag dromen.

Wat zou ik als eerste doen?

* Een huis kopen / Lange vakantie met familie

Hoe zal ik gaan leven?

* Ik zal 100% zeker enorm veel gaan reizen. De wereld zien is een van mijn grote dromen.

Beleggen?

* JA! Alleen zou ik nog geen idee hebben in wat.

Immigreren? 

* Mijn ultieme droom is het "huisje, Boompje, Beestje" leven in een ander land dan Nederland. het liefste in een lekker warm maar stabiel land.

Laat in de reactie weten wat jij als eerste zou doen als jij plotseling Miljonair zou worden. Ik ben benieuwd naar de verschillende reacties hihi. Bye Bye Peeps.

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik zou het niet weten
| 19:04 |
Leuk vakantie huisje kopen in een warm land.
| 21:50 |
Ach man !!! ik zou ze laten rollen hoor!! De economie zou rap hersteld zijn !!! ;-)
| 15:31 |
Ik fantaseer daar ook graag over. Hangt er ook een beetje vanaf hoeveel je wint.
Win je bv 2 milj. dan zal je al niet zo zot moeten doen als je bv 20 milj wint ( zoals de euromillions bv)
Mocht ik zo een monsterbedrag winnen, dan zal ik uiteraard eerst mezelf en mijn dochter voorzien en veilig stellen, maar dan zou ik ook een paar mensen helpen door hun lening of dergelijke af te betalen.
| 10:24 |
die vraag krijg ik regelmatig voor geschoteld ook. ik gaf 75 % weg aan de kids en ex vrouw en aan de rest geen idee
| 10:14 |
Leuke vraag! Ik ben me er zeker van bewust dat ik met 1 miljoen op mijn leeftijd zeker nog niet zou kunnen stoppen met werken, maar ik zou denk ik wel een dagje minder in de week gaan. En ik zou een schoonmaakster aannemen om het huishouden iets te vergemakkelijken. Ik zou een deel van mijn hypotheek aflossen en een gift aan mijn oma doen zodat zij zich minder zorgen hoeft te maken. Ik zou zeker een paar weken naar Florida gaan (Walt Disney World, here I come!) en met mijn vriend nogmaals de Rocky mountains bezoeken. En verder... Een deel beleggen inderdaad, maar daar zou ik me eerst in moeten verdiepen ben ik bang! Erg leuk om over na te denken, zou zeker een lekkere meevaller zijn!
| 08:45 |
Dat is een moeilijke vraag. Je moet er voor zorgen dat je toch niet al het geld ineens gaat uitgeven.
| 08:26 |
Hmmm ... ik zou zeker met honden en vriend-lief emigreren. Een boerderij / finca met veel grond is onze droom. Waarschijnlijk zouden we ook een eigen bedrijf van huis uit op gaan zetten en ik zou mezelf ook alle camera apparatuur cadeau doen die ik graag zou willen. Vriendlief zou een Dazon Buggy krijgen van me en daarnaast zouden we niet eens zo gek veel anders gaan doen, tenslotte weten we heel goed hoe we sober moeten leven nu, en hoe moeilijk het is om van NIETS weer IETS te maken, dus we zouden zeker zorgen dat ons vermogen niet er doorheen gejaagd werd, maar zeker uitgebreid werd. En dat kun je alleen maar door te zorgen voor een constante stroom van inkomsten.
| 06:48 |
Ik zou ook een huis kopen. Een mooie gelijkvloers bungalow of zoiets, dan kan ik daar mooi oud worden zonder problemen. Ik zou niet anders gaan leven, wel ontslag nemen en eindelijk een eigen bedrijfje op gaan zetten. Stoppen met werken lijkt me helemaal niks, ik ben graag bezig. Beleggen, dat heb ik ooit gedaan en kost uiteindelijk meer geld als dat je inlegt. Of je moet het heel lang laten staan. Destijds op advies van de bank gedaan, maar heeft me een paar duizend euro gekost toen ik het uiteindelijk nodig had................
| 06:31 |
Vrijwel hetzelfde als nu alleen wat gemakkelijker.
Ik ben al geëmigreerd :-)
| 03:13 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen