Ziek, Zwak en Misselijk

Ziek, Zwak en Misselijk


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hi Peeps en welkom bij een nieuwe Blog.

Vanuit de titel kunnen jullie al halen waar deze post over zal gaan ... Jip ... ik ben ziek! :(. En wat haat ik het om ziek te zijn zeg.

Natuurlijk is het tegenwoordig niet zo bijzonder meer om een kou te pakken of een griepje op te lopen, met al die bacillen die er deze daags door de lucht heen zweven is het vangen van die bacillen vrij gemakkelijk. Buiten dat heb je natuurlijk ook de kou, wind, regen, ijs en sneeuw in deze periode die een handje bijdragen aan het verminderen van je weerstand.

Ik denk dat ik een griepje heb opgelopen. Ik heb al 2 dagen hoofdpijn en het lijkt alsof er een kring langs mijn neus en onder me ogen is gevuld met vocht (Niet erg smakelijk ik weet het hihi). Ik hoop hier snel vanaf te zijn aangezien ik totaal geen fan ben van in bed blijven en uitzieken, Dat is zooo saai! haha.

Wat ik doe als ik ziek ben.

* Rusten in bed of op de bank.

* Warme melk met anijs en/of suiker drinken.

* Een dekentje om me heen slaan.

* Me rustig houden.

* Netflix en/of Internetten tegen verveling.

* 3 a 4 keer per dag een Paracetamol innemen.

* Tussen de 1 en 2 Liter water per dag drinken (Hierdoor urineer je vaker en plas je de bacteriën eruit)

* En als laatste eet ik voldoende fruit in tijden van ziek zijn.

Dat zijn de dingetjes die ik doe wanneer ik Ziek, Zwak en Misselijk ben. Ik ga dit dus momenteel ook weer toepassen met de hoop de bacillen snel de baas te wezen hihi.

Bedankt voor het lezen van deze Blog. Wat doe jij als je ziek bent? Heb jij nog handige tips of tricks? Laat het me weten in de reactie zodat we met die kennis ziektes snel verslaan :D

Stay Positive!

Bye Byee Peeps

Reactie Challenge #2

Lees hier mijn vorige Blog :D

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel beterschap!
Griep heb ik nog nooit gehad, wel fikse verkoudheid of bronchitis.
Ik ben allergisch voor Eucalyptus, dus ik stoom niet, maar gebruik wel neuspray of neusspoeling (zoutoplossing). Hoge dosering Vit C (5/6x 1000mg p/d ) door de dag heen (niet ineens nemen, want teveel plas je uit) Ik heb een pot ascorbinezuur staan (bijv. kruidvat/holland barret) Even mixen met yoghurt of fruitsap.
En verder geregeld even naar buiten.
| 16:58 |
Ik voel met je mee. Ook ik ben een slachtoffer van de griep. Vandaag gaat het wel weer een beetje. Maar gisteren voelde ik me ook ziek zwak en misselijk
Beterschap jongen.
| 10:21 |
Beterschap! Ik bevind me momenteel in eenzelfde positie.
| 09:46 |
Veel beterschap gewenst. Ik ben ook een liefhebber van anijsmelk :-)
| 09:45 |
Heel veel beterschap!
| 09:43 |
Uhm tja, voor mij is er weinig keus, als je vier honden hebt is het natuurlijk altijd wandelen. Dus ziek zijn vormt geen uitzondering. En raar maar waar, meestal merk ik ook dat ik me daarna veel beter voel. En om mezelf staande te houden met mijn 'monsterhonden', neem ik wel zo'n 8 paracetamol per dag ...
| 09:30 |
haha met kis of honden geen tijd om ziek te zijn. Buiten werkt hier ook altijd goed, pak zakdoeken mee en einde wandeling is hoofd leeg.
| 16:59 |
heel veel beterschap!
| 09:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen