Zou Super Tof Zijn.

Zou Super Tof Zijn.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hi Peeps.

Zoals iedereen weet is de Yoors Challenge "100 pageviews = 1000yp" en mijn hoogst bekeken blog heeft 79 pageviews. Dit betreft een blog over wat Cannabis Marihuana doet met mij en waarom ik het gebruik. Omdat ik vrij nieuw ben op yoors kan ik de 1000yp goed gebruiken 🙈 ik heb er nog 21 nodig voor 31 augustus. Hopelijk haal ik het. Natuurlijk ben ik dagelijks nog actief om nieuwe blogs te posten met de hoop op leuk entertaiment voor jullie 😀. En als jullie de "Wat doet Cannabis met mij" blog nog niet gelezen hebben waardeer ik het zeer om deze blog naar de 100pv te krijgen😉. 

"Wat Cannabis doet voor mij"

https://yoo.rs/doncolemike91/blog/wat-cannabis-doet-voor-mij-1503401444.html

Enjoy the blog Peeps ;)

Ps. Voor degene die de blog al hebben gelezen, bedankt voor de reacties :) en enjoy de blogs in de toekomst.

ByeBye Peeps.


Mijn Nieuwe Bong 😀😀Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hij is mooooiiiiiii
| 22:19 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen