×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
First time

First time


We zijn onderweg, druk onderweg. We gaan ergens naar toe, we gaan ook weer terug. We hebben snel de neiging om de tijd die je spendeerd tijdens het reizen stil te zetten. Met oortjes in starende naar je Facebook timeline, of uit het raam. Chagareinig kijkende naar mensen die plezier hebben onderweg, mensen die ervoor kiezen om die tijd mee te laten tellen. Om zich te binden aan vreemden, om te vragen hoe je dag was. 

Ikzelf spreek uit ervaring, in ben het meisje in de stiltecoupé met oortjes in en een donderwolk boven mijn hoofd. Want wat heb ik toch een hekel aan die stomme trein. Maar toen gebeurde er iets, de stiltecoupé zat vol en op hetzelfde moment was ik mijn koptelefoontje vergeten. Ik nam plaats op een vierzits bij 3 oudere vrouwen, ik besloot mij open te stellen omdat, ik tenslotte bij hun mocht zitten en dit ook echt waardeerde. 

Van deze 3 vrouwen heb ik in 1,5 uur meer geleerd over verschillende brij technieken dan ik ooit in mijn leven zou kunnen leren. En vanaf dat moment heb ik nooit meer gereisd in de stiltecoupé. Ik laat mijn oortjes thuis want er valt zoveel te beleven. De leukste gesprekken krijg je mee, maar ook de nasleep van de verkiezingen is erg leuk om te discuteren met je buurman. Happy train life!

Ik wens je een heel fijn weekend en geniet van je rust! 

Dit is mijn eerste blogpost, en ik ben nog een beetje op onderzoek hoe dit allemaal werkt! 
LWAlmanak
Wat leuk om te lezen en goed beschreven! Ja, dan wordt het ineens interessant om met de trein te reizen!
18-03-2017 22:28
18-03-2017 22:28
_PetitCorbeau_
Kan niet wachten om meer te lezen
18-03-2017 19:42
18-03-2017 19:42