×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Eerherstel voor Oxxio

Eerherstel voor Oxxio


Energiebedrijf Oxxio had mij, eind 2016, zomaar uit hun klantenbestand verwijderd. Ik had dat aanvankelijk niet eens gemerkt en betaalde door aan Oxxio. Immers word je dan niet automatisch afgesloten van het energienet. Dat gebeurt pas, als de netbeheerder je meterkast afsluit, inpandig. Dat heeft mij veel ongemak bezorgd. Ik werd, enkele maanden nadat ik uitgeschreven was door Oxxio, benaderd door netbeheerder Liander om een nieuwe energiemaatschappij te zoeken. Dat gebeurde en ik zocht en vond het rommelige Vandebron. Ik was 'gevallen' voor hun mooie verhaal over kleine lokale leveranciers die duurzame energie leveren. Het werd een drama, want hoe aandoenlijk hun ondernemingsconcept ook is, het staat of valt in de praktijk met juiste en integere administratie. Die heeft Vandebron ten enenmale niet.


Oxxio lijkt echter geleerd te hebben van eerdere fouten, of onervaring. Mijn betalingen hielden gelijke tred met mijn verbruik, moesten ook zij erkennen. Ze deden me eind 2018 een aanbod en ik ben dan ook overgestapt. En ben benieuwd, hoe dit afloopt.

Chalija
Wij zijn een aantal.keren aantal overgestapt. Nu alweer jaren bij Oxxio. Wij zijn heel tevreden. Als je niet overstapt en zegt dat je weer benadert bent door andere levereranciers, krijg je ook wel een beloning. Die hebben wij al 2 keer gehad. ;-)
11-02-2019 20:50
11-02-2019 20:50 • Reageer
The Original Enrique
Het zal mij ook benieuwen. Het kan een hoop gezeur geven en dat is ook de reden dat ik nooit overstap. Het gaat bij mij ook altijd mis met dat soort dingen. Succes ermee in elk geval!
11-02-2019 20:09
11-02-2019 20:09 • 3 reacties • Reageer
Douryeh
Ik heb eigenlijk ook wel wat beters te doen, maar het werd me opgedrongen, The Original Enrique. We moeten toe naar veel meer zelf opwekken en verzamelen, is mijn idee. Cliëntelisme is geen goed economisch systeem. 
11-02-2019 20:34
11-02-2019 20:34 • Reageer
The Original Enrique
Douryeh, dat zeg je wel goed idd! En als klant wordt je niet gewaardeerd. Het is dat ze verplicht zijn bereikbaar te zijn en daarom zijn ze dat min of meer. Vaak een call-centrum waarschijnlijk en dan ook nog vaak in het buitenland.
13-02-2019 20:48
13-02-2019 20:48 • Reageer