×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Encausticards I

Encausticards I


Encausticards!? Wat is dat nou weer, hoor ik je zeggen...

Encausticards zijn kaarten die ik zelf gemaakt heb met de bedoeling te gebruiken voor de verrijking van je fantasie. Ook kan het je helpen de uitdaging met jezelf aan te gaan. Namelijk dat wat jij ziet in een encausticard zegt iets over jezelf of waar je mee bezig bent. 

Dus, laten we de proef op de som nemen. Laat me weten wat jij ervan vindt en of ik het mogelijk zou kunnen zijn deze uit te gaan geven als echte kaarten...

Met dank aan sofievdb, ook een Yooriaan, want zij is begonnen met het posten van kaarten voor het opbouwen van je zelfvertrouwen. Door haar bedacht ik me dat ik mijn Encausticards ook kon gaan posten.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties