Tip van de dag!

Tip van de dag!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De tip van de dag is misschien niet eens zo'n grandioze tip, maar toch... 

Ik ben een half jaar geleden verhuisd en in mijn nieuwe huisje bleven zwarte rolgordijnen hangen, beneden in de woonkamer. Nu ben ik al een tijdje bezig een bohemian of gypsy stijl te creëren en daar vond ik mijn saaie zwarte rolgordijnen niet echt bij passen. En aangezien ik geen geld heb voor nieuwe raamdecoratie dan wel verduistering besloot ik van die kwastjes te kopen op de markt en deze onderaan het rolgordijn te naaien. Zie hier het resultaat.

Wat vind jij ervan?Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ze zijn van een saai zwart vierkant omgetoverd in iets decoratiefs.
| 20:09 |
Dat dacht ik ook eens!!! ;)
| 19:35 |
Ziet er wel speciaal uit :-)
| 12:00 |
Leuk toch!? ;)
| 12:17 |
ja hoor, heel leuk en apart. :-)
| 13:26 |
Leuk bedacht zeg
| 17:16 |
Dank je wel!!!
| 17:48 |
Kijk dat is nog eens hergebruiken van bestaande elementen, met die flosjes ben je weer helemaal bij.
Leuk gedaan.
| 19:33 |
Dank je wel, Albert!
| 17:48 |
Staat goed toch
| 19:22 |
Vind ik wel, Johan! ;)
| 17:48 |
Helemaal leuk geworden!
| 17:53 |
Dank je wel, Chris!
| 17:49 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen