Verkeerde kant...

Verkeerde kant...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik hoop niet dat ik de enige ben die dit meegemaakt heeft en eerlijk gezegd denk ik ook niet de enige te zijn, maar toch...

Allereerst wil ik vertellen dat ik een ontzettend gezellig en druk weekend heb gehad. Mijn vriend is druk bezig te verhuizen van een anti-kraakpand naar een flatje. Een flatje dat midden in een park ligt vlakbij het centrum. Wat wil je nog meer!? Natuurlijk help ik hem van alle kanten, want ik ben immers 'Toos werkeloos', nog wel maar niet voor lang. Aangezien ik bijna alle tijd van de wereld lijk te hebben en ik toch in de stad moet zijn om mijn moeder af te zetten bij haar expositie, haar afscheidsexpositie, combineer ik die twee een aantal keer in de week.

Ook afgelopen weekend heb ik, deze keer samen met mijn vriend, veel gedaan in zijn nieuwe flatje. Na een dag hard werken besloten we een drankje te gaan doen in de stad, aangezien er een optreden was van een bevriende band. Dit was erg gezellig en goed doordrenkt, zal ik maar zeggen. Met onze zakken vol aan het eind van het optreden, stapten we op onze fiets en reden terug naar de flat van mijn vriend. Hier heb ik het dus over mijn vriend en ik, mocht je het niet kunnen volgen. Tja, ik ben af en toe een beetje chaotisch in mijn hoofd en weet niet of alles overkomt terwijl het voor mij erg duidelijk is aangezien ik alles zelf heb meegemaakt...

Maar ja, we fietsten naar huis en daar aangekomen besloten we nog een slaapmutsje te nemen waarna we het bed in doken. Daar weet ik niet veel meer van kan ik je zeggen. In ieder geval... ik slaap altijd aan de rechterkant en ben daar ook echt begonnen, dat weet ik nog wel. Maar 's ochtends werd ik wakker aan de andere kant van het bed. 

Erg vreemd om zo wakker te worden. Wat is er allemaal gebeurd!?

Nou, mijn vriend deed alles uit de doeken. Niet dat het zo dramatisch is, maar voor hem was het in ieder geval ongemakkelijk.

Tijdens mijn nachtelijke rust bleek ik mijn vriend op het randje van het bed gedreven te hebben. Niets vermoedend nam ik het hele bed in beslag en moest hij op het randje balanceren. Dit bevorderde zijn nachtrust niet en hij besloot over mij heen te kruipen naar de andere kant van het bed, mijn officiële kant. Dit kreeg ik de volgende dag te horen. Ik had hier niets van gemerkt want ik was in dromenland, ver ver weg! Ik heb heerlijk geslapen, mijn vriend iets minder... Whoops!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een mooie verhaal. :-)
| 12:52 |
Dank je wel, Rudi! ;)
| 09:48 |
:-)
| 10:07 |
Nee, dat is me nog niet overkomen.
| 16:00 |
Wat niet is, kan nog komen... ;)
| 18:07 |
Och jeetje, dit is toch hilarisch!
| 14:46 |
Hihihihihi!!! ;)
| 18:06 |
LOL, ik ben ook wel eens uigestapt, omgelopen en aan de andere kant gaan liggen :-)
| 22:33 |
Hahahaha!!! Dat had hij ook kunnen doen! ;)
| 22:50 |
Nog nooit voorgehad, maar lijkt me hilarisch
| 20:40 |
Het was erg vreemd wakker worden voor mij... ;)
| 22:49 |
Dat komt gewoon van de alcohol
Echt waar hoor.
| 20:11 |
Dat neem ik aan! Hij kreeg me ook niet wakker zei hij nog... ;)
| 22:49 |
Nee helaas weet ik er alles van. 5 jaar nu geen alcohol meer. Wel zo fijn.
| 22:51 |
Ach, af en toe lekker borrelen kan geen kwaad.
| 07:35 |
Nee hoor, dat is helemaal waar.
| 10:07 |
;)
| 18:06 |
Herkenbaar! Om dat op te lossen ga ik zelf alvast in het midden liggen :-)
| 19:45 |
Hahaha!!! Ik hoop niet dat hij dat ook gaat doen... ;)
| 22:48 |
:-) laat 'm dit maar niet lezen dan :-)
| 23:08 |
Nee, dat ga ik niet doen! ;)
| 07:34 |
Blijkbaar stevig doorgegaan ...
| 19:41 |
Zeker! ;)
| 22:47 |
Dat kan altijd gebeuren zo neem ik vaak het hoofdkussen van mijn man in.
| 19:36 |
Hahaha!!! Dat heb ik nog nooit gedaan! Misschien de volgende keer!? ;)
| 22:47 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen