×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


& dan bestaat het echt...

& dan bestaat het echt...


& dan bestaat het echt.. Die ene man die man waar je voor valt en waarvan je in één opslag weet dat het jou man is. De ware, degene waar mee jij oud wilt worden. 
Dit klinkt cliché maar ik ben verliefd... Niet een klein beetje, nee hotel de botel. 


Net voor dat ik de blog plaatste over de foute date leerde ik deze geweldige man kennen. Na een week appe en veel praten besloten we toch af te spreken. Dit keer pakte ik het slimmer aan.. We spraken af op een openbare parkeerplaats, waarna we wat zijn gaan drinken bij een leuke tent in het dorp waar mijn ouders wonen. 

Het was liefde op het eerste gezicht.. iets waar ik totaal niet in wilde of kon geloven. Iets wat niet bestond, was daar ineens!
We dachten het zelfde, we wisten meteen wat we bedoelde als we elkaar aankeken er was een bijzondere chemie.
Ik hield nog even de boot af.. verliefd kon ik nu nog niet zijn. Mijn hart en hoofd waren in strijd. 
Toch besloot ik al snel dat ik weer wilde afspreken en o gezegd zo gedaan, want ook hem beviel de eerste date. 
Dat gevoel wat ik had/heb, had en heeft hij ook! HOE BIJZONDER. 

Inmiddels zijn we 4 weken verder. Morgen hebben we 2 weken (vanaf 1-8-2018) "verkering"   zoals dat heet.  Verder doen we rustig aan en zien we elkaar alleen de weekenden. Dit zodat ik me volledig kan focussen op mijn werk en rust en natuurlijk mijn gezondheid. 

HAPPY DEESJE!! 
En kon het niet laten om toch met jullie te delen. 

Liefsss
DvdVeldenBlog

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties