×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Druk Druk en Me time?

Druk Druk en Me time?


Je kent het vast en zeker wel... 
Werken en daarnaast nog hobby's of belangrijke afspraken? Het moet allemaal gebeuren omdat het zo is en afspraak is afspraak. Herken je dat?

Ik wel!
Vorige week hadden we een lang weekend i.v.m. Hemelvaartsdag 10-5 en een verplichte vrije dag op 11-5. Heerlijk zou je denken.  Heerlijk was het echt wel hoor zo is het niet maar ik heb geen 1 dag gehad dat ik echt even tijd had voor mijn huis of mezelf! HOE DAN... Want ik zou daar juist aan gaan werken toch..

Deze week betrapte ik mezelf er op (week 20) dat ik weer helemaal vol gepland zat met afspraken etc. 
Hier moest van mezelf verandering in komen...

help

Alleen maar doorgaan is niet de manier om te leven tenminste.. voor mij niet! Tijd voor jezelf en tijd voor je vrienden/ familie en tijd voor ontspanning staan toch wel centraal in mijn leven. Hier hoort dan ook bij gewoon even helemaal NIKS! Dus heerlijk op de bank onder een dekentje met mijn hondjes naar mijn tv lopen staren waar dan Netflix op staat met een geweldige film. Maar het niet moeten kijken is al zo fijn!

Vanavond is even Me Time avond! 
Betrap jij jezelf er wel eens op dat je eigenlijk alleen maar door draaft, misschien zelfs wel vergeet te genieten van de kleine dingen?

Doe er dan iets aan. 

Liefs 
DvdVeldenBlog
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties