×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Feest, rust en family combi?!

Feest, rust en family combi?!


Het is donderdag avond, als ik in de keuken sta om mijn groentesoep en tomatensoep op te warmen. De broden liggen bruin te bakken in de oven en de tafel is gedekt. In gedachte ben ik bezig met het eten en daar zijn ze dan. Mijn lieftallige vriend en mijn schoonpaps. Mijn schoonvader komt gezellig een weekje logeren!


Met zijn 3tjes hebben we heerlijk ons kommetje soep leeg gegeten met lekkere stokbroodjes met kruidenboter. Gezellig wat bij gekletst, en toen moesten de mannen weer gaan. Beloofd om een klusje te doen bij bekende. Ik alleen met mijn puppekind thuis, besloot de stoute schoenen aan te trekken en een stuk te gaan hardlopen. Niet nagedacht over hoe ver ik zou gaan lopen maar na een korte warming up ben ik gestart. Al hardlopend door Emmeloord helemaal gedachteloos. HEERLIJK! Terug thuis de route opgezocht die ik heb gelopen en dit bleek 1KM te zijn zonder pauzes! FANTASTISCH! Ik kan het weer...  ik ga er voor trainen zodat ik weer lekker kan genieten van het bewegen in de buiten lucht. 

Daarna heb ik natuurlijk gedoucht, en ben ik op de bank geploft om een film te kijken. Ik heb dus een enorm leuke film zitten kijken over Coyotes, zingen en in een bar werken en een beetje liefde.... De naam? Weet ik niet ik zat in de film en het was fantastisch. 

Tegen 22.30 kwamen de mannen terug , en hebben we nog even gezamenlijk Utopia terug gekeken en daarna heerlijk gaan slapen. 

Vrijdag een dag van rust de ochtend is aangebroken en het dagelijkse routine rondje begint. Bed uit, wat makkelijks aan en gouw met lieve Sun naar buiten. 
Even een rondje gelopen in camping-style, aangezien ik er bij liep alsof ik uit een tent kwam rollen. Maar goed dat kan hier in Emmeloord. Ik kan en mag er minder perfect bij lopen er is niemand die daar wat van zegt. Heerlijk om lekker je eigen ding te doen en er niet altijd perfect er uit te hoeven zien. 
Bij thuis komst, Sun haar ontbijtje gegeven en een bak vol vers water. Tijd voor het vrouwtje, opfrissen en ontbijten. 

Vlak na mij werd mijn schoonvader ook wakker, en je kunt het misschien al raden? Dat werd spelen met Sun. 
Sun wist niet wat haar overkwam en was door het dolle heen. Hoe kon dat nou, elke ochtend is vrouwtje alleen en ineens is daar opa. Spelen gek doen en knuffelen! Geweldig om te zien hoe Sun iedereen begroet, en voornamelijk hoe snel ze mensen herkent. 

Gezellig met mijn schoonvader over van alles en nog wat gekletst. Hoe het gaat, eventueel nieuw werk... etc. 
Plots rinkelde mijn telefoon, aankomende dinsdag heb ik een sollicitatie bij een onwijs leuk bedrijf! Verder kan ik hier nog niet veel over zeggen. Ook heb ik de maandag avond een informatie avond voor een functie als klantenservice medewerker, alleen past dit niet echt bij mij... is meer richting sales en verkopen is niet mijn sterkste kant per telefoon. 

We wachten het rustig af. Het zijn in ieder geval positieve ontwikkelingen!

En dan nu over mijn fantastische weekend, tenminste ik hoop dat het een fantastisch weekend gaat worden met lieve vrienden, schoonfamilie en mijn grote liefde. 
Vanavond gaan we gezellig naar de zomer markt in Emmeloord, hopelijk word het wat beter weer want de regen kwam zojuist met bakken uit de hemel. 

Zaterdag ga ik met Sun heerlijk wandelen in een bos hier vlakbij. Samen met honden van Hondenschool Bape, gezellig en natuurlijk leuk voor Sun. Ik hoop op deze manier ook wat meer mensen te leren kennen. 
zaterdagavond hebben we een verjaardag, lekker makkelijk want het is een vriend van ons die het bij ons thuis viert. Dus als ik moe ben of even rusten wil kan ik lekker mijn bedje in! 

EN DAN!!! ZONDAG..... 
We gaan naar ZwarteCross !! Nog nooit geweest, wel vaker gepland maar vaak af moeten zeggen. En nu ga ik echt!
Ik kan niet wachten zo gezellig... Met Danny mijn grote liefde schoonpaps.. Schoonzussen en natuurlijk veel vrienden! Ontzettend leuk. Dit gaat een hele beleving worden, maar echt top heb er helemaal zin in!

PS

Lieve Yoorsies, ik blog misschien niet veel maar dat betekent wel dat het erg goed met me gaat en ik druk ben met andere dingetjes. 
Ik probeer wel foto's en korte berichten te plaatsen en leuke bijzonder kiekjes uit mijn leven te verwerken in een blog zoals vandaag. 

Zie foto en oordeel zelf hoe het met mij gaat!

Liefss,, 
DESIREE & Sun
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties