Foute date en nu..


Jullie kennen het vast wel je bent jong (geweest) en je wilt wat.

Daar was Tinder helemaal niks mis mee maar na vandaag heb ik het behoorlijk afgezworen!

Vorige week een onwijs leuke date gehad, en kreeg zelfs een kleine glimlach en dacht bij mezelf dit zou hem wel eens kunnen zijn. Een leuke man of nou ja.. Jongen van eind twintig.

De eerste date kreeg hij auto pech en besloot ik naar de plek te rijden waar hij stond. Bij de benzinepomp langs de snelweg.
We hebben leuk gekletst en besloten elkaar snel weer te zien van beide kanten.

Afgelopen dinsdag hebben we bij mij thuis lekker wat gekletst in de tuin en wat gedronken.. Het was een super leuke ontspannen 2e date. De dagen daarna waren stil, hij gaf aan druk te zijn met zijn werk etc.
Ik accepteerde het maar mijn gevoel was niet goed.

Hij liet me weten dat hij graag donderdag weer langs kwam om wat leuks te gaan doen. Leek mij natuurlijk hartstikke leuk!! :-)
Hij zou me laten weten hoelaat hij er zal zijn omdat hij nog wat afspraken had staan. Opzich helemaal geen probleem natuurlijk, maar om 20.00 uur werd ik het wachten wel een beetje zat.
Donderdag avond besloot ik hem te vragen of er iets aan de hand was dat hij beter eerlijk kon zijn als hij liever niet meer afsprak.

Hij gaf aan dat er niets aan de hand was, maar hij erg druk was en het hem beter leek om een andere afspraak te maken. Helemaal prima al was ik wel geïrriteerd maar goed kan gebeuren. Ik twijfelde of mijn gevoel klopte dat er iets niet klopte of dat ik gewoon eens niet na moest denken.

Niets bleek minder waar. Vrijdag morgen heb ik hem nog een goedemorgen appje gedaan..
Nadat ik om 12.00 uur op mijn telefoon keek bleek ik zijn Whatsapp profielfoto niet meer te kunnen zien.
Wat dus betekende dat hij me had geblokt. HUH grote verbazing ik snapte er helemaal niets meer van.. Er was voorafgaand niet gebeurd helemaal geen aanleiding dat dit zou gebeuren.

Ik besloot hem een sms te doen met daar in dat ik het jammer vond dat hij zo respectloos met vrouwen om ging, dat hij beter eerlijk had kunnen zijn. Dat ik het ook echt jammer vind dat het op deze manier verloopt.
Hier kreeg ik natuurlijk geen respons op. Geen probleem dat had ik al verwacht.

Nu heb ik de stoute schoenen aangetrokken om een oude bekende te vragen naar hem en die kende hem. Helaas slecht nieuwe. De jongeman blijkt een andere naam te hebben, werkt niet maar heeft zo zijn eigen zaakjes en is niet wie hij zegt dat hij is..

Mijn hart stond even stil..

1. ja ik ben blij dat hij mij heeft geblokt
2. hij weet wel waar ik woon
3. EN NUU

Wat het belangrijkste is dat ik hem niks heb misdaan, en dat ik het er nu bij laat. De juiste instanties zijn ingeschakeld mocht er iets aan de hand zijn.

Maar 1 grote les!

Liefs. DvdVeldenBlog