Hoe gaat het met je


Hoe vaak hoor jij de vraag hoe is het, alles goed..
Maar wanneer heeft iemand echt interesse hoe het echt met je gaat.

Ben jij je er van bewust, hoe jou "vraag" bij iemand overkomt?
Ik betrap me zelf er wel eens op dat ik wel eens vraag ja en met jou ook? Dit is een soort gewoonte aangeleerd/ ingeslopen gedrag. Als iemand aan jou vraagt hoe het gaat vraag je dat natuurlijk uit respect ook terug.
Maar hoe erg meen je die vraag, en in hoeverre is het antwoord dan ook waar.

Ik kies mijn mensen uit waar aan ik vertel dat alles goed gaat.. of dat ik vertel dat het eigenlijk helemaal niet zo lekker gaat. Natuurlijk hoeft niet alles en iedereen alles van je te weten maar eerlijk zijn over hoe jij je voelt is toch wel heel belangrijk. Je lichaam spreekt vaak al boekdelen dus dat je niet helemaal de waarheid spreekt is vaak al duidelijk bij het eerste woord.

Iemand die jou echt kent zal dat ook herkennen en door vragen over of het echt wel goed met je gaat.

Nu ben ik benieuwd of jullie je bewust zijn over welke vraag je stelt en of je ook ziet wanneer een persoon (even er van uitgaande een goede bekende) het antwoord geeft om er makkelijk van af te zijn of dat ze eigenlijk hun verhaal el kwijt moeten.

Let me know.

Liefs DvdVeldenBlog